Forside Politik Hvordan laver man valgkamp på en helligdag? I Madsby Legepark….

Hvordan laver man valgkamp på en helligdag? I Madsby Legepark….

DEL

Hvis man tager ungerne med i Madsby Legepark på Store Bededag, kan man bl.a. møde SF’s folketingskandidat Karina Lorentzen, der deler popcorn ud til alle børn og barnlige sjæle i Madsby Legepark i Fredericia. 

Valgkampen står ikke stille, fordi det er helligdag. Men hvad kan man egentligt lave på en dag, hvor der ikke er mennesker på gaden og steder, man kan debattere. Det har SF svaret på, for de stiller med hele to folketingskandidater, en popcornmaskine og flyers i Madsby Legepark.

SF’erne vil dele popcorn ud i legeparken, hvor mange familier formentligt vil slappe af på en fridag. Det er SF’s folketingskandidat Karina Lorentzen og Lars Olesen, der suser fordi børnefamiliernes lokale samlingssted.

– Jeg glæder mig til at snakke med børnefamilierne. Jeg synes endelig, at et valg handler om børns vilkår. Alle kommuner skal spare i de her år, og det berører hverdagen for børn og ældre. Jeg vil gerne give vores børn mere ro på i hverdagen med flere pædagoger og færre test i vores skoler, forklarer Karina Lorentzen, der er folketingskandidat for SF.

Karina Lorentzen er at finde i Madsby Legepark fra kl. 13-16, så de saltede, poppede majs ikke spolerer frokosten for ungerne. 

http://bit.ly/sofielindelecture
DEL