Vækstfonden har kigget på helt nye tal, og de viser, at der trods Coronakrisen fortsat har været god erhvervsaktivitet i Syddanmark. Men hvilken af de sydjyske kommuner har været bedst til at starte nye virksomheder i 2020?

Kolding løber med sejren, når det kommer til den sydjyske kommune, som har været bedst til at starte virksomheder. Hele 435 virksomheder har Koldingenserne registreret i løbet af 2020, og det viser, at der trods krisetid er gå-på-mod og optimisme blandt virksomhedsejerne, lyder det fra Senior Director i Vækstfonden, Henrik Holst, der er ansvarlig for Vækstfondens aktiviteter i Sydjylland:

”2020 har ikke just været det år, vi håbede på. Men vi er rigtig glade for at se, at det heldigvis ikke har taget modet fra de mange iværksættere, hvor Kolding Kommune indtager en flot førsteplads. Det giver os et rigtig godt fundament for at komme stærkt ud på den anden side af Coronakrisen. I Vækstfonden vil vi være med til at skabe vækst og arbejdspladser i hele landet, og her er Sydjylland ingen undtagelse.” 

Vækstfonden finansierer virksomheder i hele Danmark inden for alle brancher. Det har bl.a. Nicon Industries i Esbjerg og Molly og My i Fredericia fået glæde af i løbet af 2020. 

Kolding Kommune bliver skarpt efterfulgt af Esbjerg Kommune, der har startet 402 virksomheder. 

Vækstfonden har siden starten af marts 2020 igangsat en række initiativer, der skal bidrage til at holde hånden under danske virksomheder igennem krisen. Det gælder både en række Covid-19 låneprodukter samt garantier, som virksomheder kan få stillet via egen bank. Se mere på vf.dk

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer