Smittetallene steg og derfor tog Regeringen et drastisk redskab i brug. Danmark skulle igen lukkes ned og det har medført mange tomme gader rundt om i landet. Det gør sig også gældende i Fredericia, hvor kun ganske få forretninger fortsat holder åbent.

Har du ikke fundet vinen og champagnen til nytåret er der stadig håb forude. Byens vinhandlere holder åbent, fordi deres produktsortiment er karakteriseret som fødevarer – og derfor må de gerne invitere kunderne indenfor. Står du og mangler briller, er dine briller gået i stykker eller lignende, så kan du med tryghed bevæge dig hen til optikeren. Der er stadig åbent, fordi de har en sundhedsfaglig nødvendighed i samfundet – det ville jo være ærgerligt ikke at kunne se det flotte fyrværkeri nytårsaften.

Mangler du en ny parfume eller mascara til nytårsfesten, så holder Matas fortsat åbent. De har salg af håndkøbsmedicin og andre produkter klassificeret som sundhedsfaglige, derfor må de også fortsat holde åbent. Det gør sig også gældende for Normal, der er at betegne som en dagligvareforretning på lige fod med Føtex, Rema eller Fakta. Alle dagligvarebutikker må holde åbent – og stadigvæk sælge varer som ikke nødvendigvis er til husholdningen.

Se med på AVISEN’s gåtur gennem Fredericia her:

Fra myndighederne:

  • Indkøbscentre, stormagasiner, arkader og basarer lukkes fra 17. december 2020 til og med 3. januar 2021.
  • Butikker beliggende disse steder lukkes som udgangspunkt, medmindre der er direkte adgang til butikken fra gaden.
  • Desuden kan posthuse, pakkeshops, pakkeudleveringssteder, herunder også butikker (fx udvalgsvarebutikker og kiosker), udlevere pakker, der er forudbestilt og forudbetalt ved e-handel.
  • Udvalgsvarebutikker på 5000 m2 eller derover lukkes fra 17. december til og med 3. januar 2021.
  • Alle udvalgsvarebutikker lukkes fra 25. december til og med 3. januar 2021.
  • Butikkerne kan fortsat udlevere pakker, der er forudbestilt og forudbetalt ved e-handel, herunder fyrværkeri.
  • Lukningerne gælder ikke for dagligvarebutikker (herunder f.eks. supermarkeder, bagere og tankstationer), apoteker og specialforretninger med medicinsk udstyr.
  • Visse liberale serviceerhverv, hvor den smitteforebyggende afstand ikke kan sikres, lukkes fra 21. december 2020 til og med 3. januar 2021. Det gælder tatovør-, piercing-, spa-, kropspleje-, skønheds- og massageklinikker, solarier, frisører, køreskoler og øvrige lokaler, hvor der leveres tjenesteydelser, som efter deres karakter indebærer tæt fysisk kontakt til kunder.
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer