De opladelige biler fortsætter fremgangen på det danske marked. Knap 25 procent af de nye biler i den forgangne måned havde elmotor og opladerstik. Dog var det samlede bilsalg mere beskedent med 15.526 nyregistreringer på tværs af alle drivmidler i april måned.

15.526 nyregistreringer i april viser, at bilsalget har vristet sig fri af krisen – særligt når man sammenligner med bilsalget i januar og februar 2021, hvor samfundet var lukket ned.

”Bilsalget i 2021 har haft en meget svær start pga. corona-nedlukningen. Dog har vi de sidste par måneder set, at bilsalget har gjort flot comeback og allerede har indhentet det tabte. Vi håber at denne udvikling vil fortsætte med at blomstre resten af året”, siger Mads Rørvig, adm. direktør for De Danske Bilimportører.

De opladelige biler fortsætter fremgangen

De grønne teknologier satte et markant aftryk på bilsalget i den forgangne måned. Hver fjerde nyregistrerede bil var enten en plug-in hybrid- eller en elbil. Særligt plug-in hybriderne markerede sig ved at udgøre hele 18,3 procent af nyregistreringerne. Elbilerne stod for 6,5 procent af de nyregistrerede biler i april.

”Udbredelsen af opladelige biler går hurtigere end forventet. Hvis stigningstakterne fortsætter i samme tempo, stiller det for alvor krav til, at vi hurtigt får udbygget lade netværket i hele Danmark.”, siger Mads Rørvig 

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer