Nu er det igen tid til at sætte navn på årets frivillige ildsjæl i Vejle Kommune. Kender du en, som fortjener et skulderklap for sin indsats på det frivillige, sociale område, skal du sende dit forslag til Frivilligrådet og skrive, hvorfor personen skal have prisen.

Det kan både være en person, som har taget et særligt initiativ, eller ildsjælen, der igen og igen yder en engageret indsats inden for det sociale område.

Frivilligrådet skal have dit forslag senest 26. juni 2015.

Skriv din indstilling direkte på hjemmesiden http://www.vejle.dk/frivilligpris2015 eller send den til:

Anita Fogh, formand for Frivilligrådet
Velfærdsforvaltningen, Vejle Kommune
Skolegade 1, 7100 Vejle

Frivilligprisen er en pris, som går til en person, der gør en særlig indsats. Udover æren modtager prismodtageren et gavekort på 5.000 kr. Vinderen kåres den 25. september 2015 på den årlige frivilligdag.

Formændene for Voksenudvalget og Seniorudvalget er med til at finde den endelige prisvinder:

  • Den store glæde, frivillige gør overalt, uanset hvor de er i vores kommune, kan ikke værdsættes nok. Prisen er en anerkendelse for den betydning, frivillige har, og den indsats de yder, fortæller Gitte Frederiksen, formand for Voksenudvalget, og Holger Gorm Petersen, formand for Seniorudvalget.

De håber, at prisen kan være med til at synliggøre og øge interessen for at være frivillig inden for det sociale område og også understøtte det fællesskab, som er i det frivillige arbejde.