Danmark møder onsdag klokken 17:30 Egypten i VM-kvartfinalen og spørger man Mikkel Hansen, så vil han ikke være overrasket, hvis der pludselig dukker 5.000 tilskuere op på lægterne, selvom der ikke må være tilskuere til stede.

Cairo Stadium Sports Hall har en kapacitet på 17.000 tilskuere, og under normale omstændigheder ville den være fyldt til bristepunktet, men pga. restriktioner må der ikke tilskuere til stede. Fra åbningskampen Egyptens åbningskamp mod Chile og frem til deres sidste mellemrundekampe mod Slovenien har der været en stor skare til stede på lægterne. Det er blevet forklaret med, at der var tale om frivillige hjælpere, men netop mod Slovenien stod der en flok og heppede højlydt på netop slovenerne.

Derfor er spørgsmålet, hvor mange, der vil være til stede på tilskuerpladserne i kvartfinalen mod Danmark? Det spurgte vi landstræner Nikolaj Jacobsen om på dagens presseseance.

»15.000, ej jeg ved det ikke. Der er VIP og andre, der inviteres, men det er ikke noget jeg bekymrer mig om. Det må Morten Henriksen og Carsten Grønnemann tage sig af,« siger Nikolaj Jacobsen.

Landsholdets playmaker, Morten Olsen, tager situationen med ro og ser i stedet situationen i et perspektiv, hvor Egypten får mindre fordel end under normale forhold.

»Jeg ved ikke, hvor meget hjemmebane de får, så i forhold til hvad det kunne være, så frygter jeg det ikke så meget,« siger Olsen.

Mikkel Hansen har gennem karrieren spillet mange store kampe, og han ved hvad det går ud på, når han træder ind på banen i VM-kvartfinalen mod Egypten.

»Vi er helt klar over, hvad de kommer med, og selvom det ikke er foran 20.000 ellevilde egyptere, så vil de komme med alt, hvad de har, så det bliver en svær kamp – det er der ingen tvivl om,« siger den danske stjerne og kommenterer på hele polemikken omkring tilskuere:

»Det kan jeg ikke sige så meget positivt om. Det kan undre en, men jeg vil sige, at jeg ikke er overrasket, desværre. Jeg havde håbet ikke at se nogen, men jeg må indrømme, at jeg ikke er overrasket,, hvis der pludselig står 1.000 tilskuere, og jeg vil heller ikke være overrasket, hvis der står 5.000,« siger Mikkel Hansen.

De øvrige kvartfinaler ved VM-slutrunden står mellem Frankrig-Ungarn, Spanien-Norge og Sverige-Qatar.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer