I går var Restaurant Hannerup Skov igen på besøg i Kulturbørnehaven Gades Gård. Denne gang var de større børnehavebørn, der fik mulighed for at lære, smage og røre ved fisk og masser af levende krabber. Knap 20 børn var i gang i løbet af formiddagen, hvor krabber, kuller, torsk, rødtunge, rødspætter, lange, makrel, brosme, slethvar var på programmet.

Læs også: Hvorfor har fisk så store øjne? 

Restauratør Klaus Zoffmann-Jensen fortæller til Fredericia Avisen:

”Det var præcis, som sidst, børnene var meget entusiastiske. Det var alt fra hvin, skrål og klapsalver fra de små børn. Denne gang var de meget interesseret i fiskenes anatomi. Børnene arbejdede med alt fra, hvad der er inde i en fisks øje til finner, så vi skilte alt ad denne gang til mindste detalje. Det var virkelig sjovt”

Senere kogte børnene suppe på krabberne og den suppe vil Hannerup Skov bruge den 5. september, hvor alle børnene er inviteret til restauranten.