FC Fredericia kæmper stadig for tredjepladsen og de to millioner i præmiepenge, som den medfører, men blikket er også rettet mod næste sæson, hvor der er flere ubesvarede spørgsmål.

Det er uvist, hvad der sker med de midtjyske lejesvende Henry Uzo, Nikolaj Kirk og Victor Torp. Det er oplagt, at man siger tak for denne gang til Kirk, der ikke har fået det ønskede ud af opholdet i FC Fredericia. Blot 85 minutter er det blevet til i NordicBet Liga-regi set over hele sæson for Kirk, der i Sydbank Pokalen har fået 344 minutter fordelt over fire kampe.

Dermed er det åbentlyst, at Kirk skal videre. Ikke fordi han er nogen dårlig fodboldspiller, men fordi han ganske enkelt skal have kontinuerlig spilletid. Et større spørgsmålstegn er, hvad der skal ske med Uzo.

Den vævre nigerianske back har gjort det fornuftigt, når han har fået chancen for FC Fredericia, der mister Uzos konkurrent på pladsen, Jacob Buus. Dermed skal FC Fredericia ud at finde en løsning på det, og løsningen kan hedde Uzo, der siden sommeren 2018 har været tilknyttet FC Fredericia på en lejeaftale.

https://www.vinmedmere.dk/

Spørgsmålet er, hvad Uzo og FC Midtjylland vil i den sammenhæng og det er FC Fredericia ikke herre over. Man er heller ikke herre over, hvad der skal ske med Victor Torp, som er den tredje lejesvend med kontraktudløb. Ideelt set tog Torp en sæson til i FC Fredericia, hvor han ville have godt af en sæson med fast kontinuerlig spilletid, men det er der tre parter om at bestemme.

FC Fredericia vil formentlig gerne beholde Torp, men spørgsmålet er om Torp vil prøve sig af på et højere niveau, og hvad vil FC Midtjylland? 

Foruden Nikolaj Kirk, Henry Uzo og Victor Torp er der to yderligere to spørgsmål. Hvad skal der ske med Lukas Enevoldsen og Mathias Johannsen? Begge spillere er to, der aldrig beklager sig, og derfor vil det være ideelt at holde på dem, men Johannsens skadeshistorik taler imod. Den venstrebenede forsvarer, der kan spille både midterforsvarer og back, var ude i store dele af efteråret med en drilsk skade og nu er han blevet skadet igen.

Enevoldsen har vist sig som en arbejdsmand, som man kan regne 100 % med hver gang. Med Enevoldsen har man en solid midtstopper, der formentlig godt kan se sig selv i en rolle som rotationsspiller og derfor vil en kontraktforlængelse give god mening.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Under alle omstændigheder bør FC Fredericia have fokus på det defensive, når der skal handles ind. Det har til tider været alt for nemt at nedbryde den fredericianske defensiv, og derfor må første prioritet være at finde en rutineret makker med et højt bundniveau til Erik Nissen i midterforsvaret.

Uagtet hvad der sker er det dog sikkert, at reservekeeper Andreas Raahauge, Martin Mikkelsen og Jacob Buus forlader FC Fredericia efter den indeværende sæson.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer