På fredag den 28. og lørdag den 29. august kan du aflevere din grønne idé og få en grøn gave i bytte. Det sker når dørene slås op til det store tøjbyttemarked i Tøjhuset. Det  er for at fremme en bæredygtig livsstil i Fredericia. Hvis man genbruger sit tøj og sine sko frem for at købe nyt forlænges tingenes levetid, og man sparer både penge og skåner vores klode i sidste ende.

Men hvad kan vi ellers gøre for at leve mere grønt og bæredygtigt i Fredericia? Og hvad kan Fredericia Kommune gøre, og hvad kan borgerne selv gøre? Det vil Fredericia Kommune gerne spørge fredericianerne om til ”Idébyttemarkedet”, som foregår samme tid som Tøjbyttemarkedet.

Del din idé og byt den til en grøn gave fra Idébytte-boden foran Tøjhuset, hvor du også kan få en uformel snak med medlemmer af Grønt Forum. Idébytte-boden er åben fredag den 28. august fra kl. 20-22 og lørdag den 29. august fra kl. 11-18.

Hvorfor Idébyttemarked?

Idéerne fra Idébyttemarked bliver samlet sammen og kommer til at indgå i et oplæg til en ny strategi for, hvordan vi kan fremme en bæredygtig udvikling i Fredericia Kommune. Den nye strategi skal vedtages af Byrådet i Fredericia Kommune i løbet af 2015.