FHK har genoptaget træningen, men spørgsmålet er, hvad man kan forvente sig af holdet i sæsonen. Målet er at komme i slutspillet, men er det realistisk? Sportsredaktøren giver her sit bud.

FHK har fået tilgang af Mads Lenbroch, Mikkel Møller Løvkvist, Nicolaj Nørager, Mishels Liaba og Anders Kragh Martinusen. Til gengæld er der taget afsked med Marcus Rahbek, Nikolaj Mehl, Rune Schrøder og Anders Sell.

Set over hele linjen er FHK styrket, men det er ikke til at vide, hvor de står sammenlignet med de hold som klubben skal kæmpe med i bestræbelserne på at komme i det forjættede land, slutspillet.

https://www.adp-as.dk/

Det er hold som Århus, SønderjyskE, Skanderborg og Mors-Thy, som FHK kommer til at konkurrere med. Århus har mistet næsten hele deres startopstilling, og det er ikke lutter etablerede navne, som de har hentet ind. Meget afhænger af, hvordan bagspillerne Jesper Dahl, August Wiger og William Aar kommer til at befinde sig på holdet. Især er det et stort spørgsmålstegn ved Wiger og Aar, der kommer fra henholdsvis Kolstad og Redbergslid.

Skanderborg har i de seneste sæsoner lagt lag på, men frem mod den her sæson har de taget afsked med klubikonet Morten Kirk Olesen, Jonas Samuelsson og Jeppe Kjærulf. Der kan derfor være kommet grus i maskerinet og set over en hel sæson er Skanderborg et hold, som FHK skal matche, hvis ambitionerne skal indfries.

Sønderjyske er i en anden båd. Den tidligere FHK-spiller Kasper Christensen blev afskediget et år før tid for at gøre plads til Jan Pytlick, og hvad han kan udrette med et herremandskab er ét stort spørgsmålstegn. SønderjyskE har ambitioner om slutspillet, og gerne mere end det på sigt, og til det formål har de hentet flere spændende spillere. Den franske U-landsholdspiller Noah Gaudin, Tobias Møller, Marcus Dahlin, Nikolaj Vinther, Morten Bjørnshauge og ikke mindst Thomas Mogensen er kommet til. Det store spørgsmål for SønderjyskE bliver, hvordan de nye bagspillere falder ind, da Aaron Mensing, der er skiftet til TTH Holstebro, fyldte meget i den henseende. Der bliver det især op til Mogensen at løfte arven, selvom han er en anden spilletype, men der er ingen tvivl om, at hvis Mogensen finder det niveau han har, så er det en opgradering.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Mors-Thy har skiftet en del ud. De har fået ny træner i form af Jonas Wille, der afløser Søren Hansen, og mindst lige så væsentligt er tre profiler stoppet. Det drejer sig om Søren Nørgård, der fik sidste sæson ødelagt af en skade, og derudover vinker klubben farvel til Stefan Nielsen og Marcus Dahlin. Til gengæld har Mors-Thy hentet en ny keeper i Rasmus Bech og fået tilgang af Sander Øverjordet, der er i periferien af det norske landshold. Alt i alt ligner det dog, at Mors-Thy er svækket i forhold til den seneste sæson.

Med ovenstående betragtninger har FHK bestemt muligheder for at gøre sig gældende i kampen om at komme med i slutspillet. Det kræver dog først og fremmest, at forsvaret tager et nøk op i forhold til sidste sæson og at holdet begynder at få noget kontinuitet på udebane, hvor FHK i den seneste sæson blot noterede sig for fem point i 12 kampe.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer