I dag skulle FHK have spillet mod Lemvig-Thyborøn, men grundet Covid-19 situationen er Primo Tours Ligaen sat på stand-by. Vi ser tilbage på den seneste kamp mellem de to hold.

En tur mod nordvest en fredag aften til en, lille intim hal, hvor over 1.000 tilskuere var proppet. Det var vilkårerne for det fredericianske håndboldmandskab d. 22. november 2019, og det var på forhånd udpeget som en nøglekamp, da man formodede, at Lemvig-Thyborøn ville blive et hold, som man skulle duellere med i bunden af tabellen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

HK Ultras var mødt talstærkt op som sædvanligt. De satte et stort præg på lydkulissen allerede 45 minutter før kampstart, og i den anden ende af hallen stod 20 inkarnerede LTH-fans og tog den fanmæssige kamp op.

Emil Tellerup storspillede. (Foto: Matthias Runge Madsen / Fredericia AVISEN)

Kampen på banen startede nervøst og var en målfattig affære i første halvleg. Emil Tellerup var startet fremragende ud i det fredericianske mål, og det gav en føring på 5-7, men som første halvleg skred frem fik Lemvig bedre fat.

Jesper Houmarks tropper var foran 8-10 og det lignede, at FHK ville gå til pausen med en føring, men sådan skulle det ikke gå. Tre Lemvig-scoringer i træk bragte hjemmeholdet på 11-10, der var pausestillingen.

Anden halvleg startede i et helt andet tempo. Hæmningerne var blevet smidt i begge ende ad banen. For FHK gik Jakob Mikkelsen forrest med flere energiske gennembrud, men den taktik blev ikke ved med at holde. Lemvig blev ved med at skyde hul på den fredericianske forsvarsbastion.

FHK fik kæmpet sig tilbage i kampen. (Foto: Matthias Runge Madsen / Fredericia AVISEN)

21-18 var stillingen med 15 minutter igen, og Lemvig-Thyborøn havde chancen for at bringe sig foran med fire mål, men det skete ikke. Kampen tog en ny drejning, da Jimmi Andersen kom ind i FHK-målet og pillede Mark Nikolajsens afslutning.

Fem minutter senere reddede Andersen et straffekast fra Pelle Schilling og i den anden ende udlignede Kristian Stoklund til 21-21. Opturen fortsatte. Endnu en redning fra Jimmi Andersen og en kasse fra Mathias Hedegaard fik FHK foran med 21-22.

Det lugtede for alvor af en fredericiansk triumf, da Rune Andersen scorede til 23-25 med fire minutter igen, men sådan skulle det ikke gå. Et overtal fra FHK blev ikke udnyttet, og så var stillingen 24-25. Lemvig fik chancen for at udligne flere gange, og FHK fik chancen for at komme yderligere foran flere gange.

Jesper Houmark og Ole Damgaard fik vendt slagets gang. (Foto: Matthias Runge Madsen / Fredericia AVISEN)

Rune Schrøder var manden med hammeren to gange i det sidste minut, men ind ville bolden ikke. Med ti sekunder igen scorede Lemvigs Jacob Østergaard, og Schrøders sidste afslutning med et par sekunder igen gik ikke i mål.

Dermed endte dramaet i Lemvig 25-25.

https://www.adp-as.dk/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer