Fredericia AVISEN har været forbi Gardenia Blomster i Erritsø, her snakkede vi med indehaveren Lone Eriksen og vi så også, hvordan kollegaen, Lone Hounskov lavede en romantisk buket.


Som vi næsten alle ved, så er det kærlighedsdagen over dem alle, når kalenderen siger 14. februar – nemlig Valentinsdag.

Det behøver ikke kun være din kæreste eller din kone, du forkæler – det kan også være din mor eller bedstemor, der fortjener opmærksomhed denne dag.

Hos Gardenia Blomster fortæller Lone Eriksen, hvordan det er, når den her måned nærmer sig og om alle de buketter, der skal laves til denne specielle dag.

“Vi skal have lavet rigtig mange buketter. Det er helt klart dem, der er fokus, og det er dét, som folk gerne vil overraske med. Det er både kæresten og konen, men det kan også være manden. I hverdagene er der også mange, som får sendt ud, fordi de vil lave en surprice på værkstedet eller på kontoret,” siger Lone Eriksen og kommer ind på farverne på blomsterne:

“Det er de røde farver, gerne med lidt pink / lyserød, så det er lidt romantisk. Det er ikke så meget med skarpe farver som orange,” udtaler Lone, der også har chokolade, hvis man vil have noget til den søde tand.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen