Kom ind i PetWorld butikken og få hjælp til hvad du skal købe til dit kæledyr. De skal også forkæles og mærke julen. 

Mandag er en regnfuld dag, men det skal ikke forhindre en i at tage ud og besøge Petworld, som ligger på Vejlevej. Parkerer bilen foran butikken, og bevæger mig ind mod indgangen. Der er stille og roligt i butikken, jeg kommer i snak med den søde butikselev, Michelle Andersen.

Husk dit kæledyr

Husk dit kæledyr skal også forkæles nu op til julen.

”Vores kunder kommer ind for at købe julegaver til deres hunde, vi har flest kunder som køber til deres hunde. Især vores godbidder og bamser bliver solgt”, fortæller Michelle Andersen.

Inde i butikken er stemningen meget hyggelig, og snakken med Michelle kører hen i den positive retning. Imellemtiden kommer der kunder i butikken, og jeg fanger muligheden for at kigge lidt rundt i butikken.

”Der er altid mange kunder nu op til jul. Dyrene skal også forkæles, så de bliver heller ikke glemt”, fortæller Michelle Andersen med et smil på læben.

Hundelegetøj- bamser. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Snegleejer til hundeejer

Butikken bliver besøgt af mange forskellige kunder, nu her op til julen, som skal have forskellige ting med hjem til deres kæledyr.

”Altså ligefra snegleejer til hundejer kommer i butikken. Alle skal have forskellige ting til deres kæledyr”, fortæller Michelle Andersen.

Michelle fortsætter med at tale om, hvilke kunder, der forkæler deres kæledyr nu op til jul.

”Der er mange forskellige kunder som kommer ind, og de køber forskelligt. Men det kommer an på hvilket dyr, man har, for vi har her i butikken fra den billige ende til den dyre ende”, fortæller Michelle Andersen.

Det du ønsker at købe til dit kæledyr, afhænger meget af, hvilket dyr du har, og om det er stort eller lille. Det er også vigtigt at vide om, dit kæledyr skal have specialkost, eller om det skal ligge i den billige ende eller dyre ende.

”Vi spørger altid vores kunder, hvordan deres kæledyr er. Man skal altid finde frem til den rigtige vare og hjælpe kunden”, fortæller Michelle Andersen.

Godbidder. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

https://pro-print.dk/