Alle 17 baner var i brug, da der søndag blev afholdt Føtex Cup på banerne i EGIF for 30. gang. En stor indsats blandt de frivillige i Erritsø bar frugt.

Søndag klokken 09.00 blev de første kampe spillet og helt frem til klokken 16:30 var børnene i gang på en kold søndag i Fredericia. Der var gang i fodboldanlægget i Erritsø, hvor lidt over 150 hold spredt over alle årgange, skabte liv og glade dage i EGIF.

Tidligere var stævnet kendt som Fætter BR Cup, men grundet deres konkurs kunne dette ikke lade sig gøre, men køberen af brandet: Salling Group, var klar til at overtage cuppen, da Føtex på Venusvej sponsorerede præmier til stævnet.

“Det gik rigtig godt. De lidt over 150 hold havde en fremragende dag. Det var koldt, men temperaturen blev bedre i løbet af dagen, men i forhold til det, som det handler om – fodbolden, så var det dejlig dag. Der var mange glade mennesker, godt boldspil og samtidig godt gang i salgsboderne, så vi er virkelig glade”, siger den nye EGIF-formand Mads J. Hansen til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Vi har fået meget ros fra forældre, klubber og spillere. Mange roste også de gode præmier, så alt i alt var folk tilfredse med stævnet. Jeg er også meget tilfreds. Vores frivillige, trænere og ledere gjorde en stor indsats. Vi fik også hjælp fra Fredericia KFs U16-piger, og vores U12-drenge dømte kampe.”

Så det er en stolt og tilfreds formand?

“Meget tilfreds. Jeg er stolt over den opbakning, vi fik fra de mange frivillige. Normalt står vi f.eks. de samme mennesker og pakker det hele ned, men her blev folk og hjalp. Jeg er meget stolt af den opbakning – den gør lysten til at arbejde med stævner større. Vi har også gjort nogle ting lidt anerledes i år, som at give en biografbillet for det frivillige arbejde til de unge mennesker”, slutter Mads J. Hansen

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du med? Så klik her, og få foredrag, MAGNUM-is og bobler med i købet.