Der var i går åbent hus i Kanalbyen, hvor både lejere, købere og kommende lejere kunne få et kig på boligerne, der står færdig den 1. november 2019. Fredericia AVISEN var på besøg og talte med Rasmus Rüsz fra danbolig Fredericia.

Klokken 15.00 havde danbolig Fredericia, STB Byg og Boligkonteret inviteret til åbent hus i Kanalbyen. Flere hundrede gæstede arrangementet, der også bød på rundvisninger i Kongens Punkt. Vi fangede Rasmus Rüsz fra danbolig for at høre ham om lejlighederne, og ikke mindst hvordan salget går.

Læs også: Se interesse for lejeboligerne

“Området er fantastisk. Hvis man vil bo i et nærmiljø, hvor trygheden er i højsædet og man vil have en ny bolig, så skal man være her. Det er dejligt, at der kommer så mange til udlejningsboligerne her. Sidste torsdag havde vi 170 mennesker hernede, og det har vi også i dag. Vi har haft sindsyg storm på disse lejligheder, og lige nu har vi kun 10 lejligheder tilbage. Det er spændende at sælge og leje sådanne projektlejligheder ud, også selvom det tager tid,” siger Rasmus og slutter:

“Man får boligen, trygheden, parkeringskælderen, kanalerne lige ved siden af – og meget mere. Det er en livsstil, man køber sig. Forleden lejede vi fem lejligheder ud til Google, der skulle være fuldmøbleret. For dem var det vigtigt, at nogle af de medarbejdere, som skal bo i Fredericia i den kommende tid, bliver set i bybilledet. Det synes jeg er fedt.”

Læs også: Sønder Voldgade Kvarteret er åbnet

https://www.eventc.dk/events/