2018 vil uden tvivl være et år, Hugo Helmig sent glemmer. Han har spillet over 70 koncerter i Danmark og udland, modtaget 2 Gaffa Awards og Politikens iByen Pris. Hans single ’Wild’ er på under to måneder blevet spillet over 5 millioner gange på diverse streamingtjenester, og ligesom debutsinglen ’Please Don’t Lie’, har den ligget nummer 1 på den danske airplay chart mange uger i træk.

Teenageårene er netop overstået for Hugo Helmig, men den unge sanger og sangskriver føler sig ikke voksen af den grund. Endnu. Det er en af grundene til, at Hugo har kaldt sit debutalbum Juvenile: ”Ordet beskriver mig ret godt,” griner han. ”Efter min opfattelse er det en ung person, som måske endda er lidt barnlig. En person, som ikke altid ved, hvad han laver, men som vokser langsomt og forsøger at få det hele til at give mening. Der er jeg lige nu. Ikke rigtig ung, men heller ikke rigtig voksen.”

Resultatet er 11 sofistikerede popsange, som kan stå side om side med internationale stjerner som Shawn Mendes og Ed Sheeran. R&B elementer møder akustiske guitarer og fængende melodier. Og nå ja, så Hugo Helmigs karakteristiske og nærværende vokal på toppen. Anmeldelserne er fulde af roser, så der venter en spændende koncert med den unge Helmig i Tøjhuset.

Support: Anton Walter 

Den unge sanger og sangskriver fra Amager er et hidtil ubeskrevet blad i det danske poplandskab, men hans debut single ’Min Dag’ har nu streamet over 250.000 gange.

Koncerten er i Tøjhuset fredag, den 22. marts kl. 21. Billetter kan købes på tojhuset.dk.

https://mikeno.dk/t262/M%C3%B8d%20og%20lyt%20til%20foredrag%20med%20Umahro%20Cadogan%20fra%20%22Spis%20dig%20rask%22
Annonce – køb billet her