FHK-træner Jesper Houmark lagde ikke fingrene imellem, at fredericianerne ikke fik afsluttet godt nok og at den store forskele på dem og Lemvig var antallet af redninger.

FHK gik ind til opgøret mod Lemvig som favoritter, og ud fra kampens forløb kan det virke en smule misvisende, men spørger man Jesper Houmark, kunne man godt se, at FHK er et godt hold. Der manglede bare én ting, nemlig at putte bolden i kassen.

– Når man ser på kampens forløb synes jeg, at jeg utrolig nok, at vi spillede fremragende angrebsspil. Gang på gang kom vi frem til store chancer, men deres keeper havde 20 redninger og vi havde otte-ni stykker vi smed ved siden af. Vi spillede til at score over 40 mål, og det gjorde vi ikke. Samtidig straffede Lemvig os defensivt hvor ikke ramte dem. Til sidst tabte vi unødvendigt stort fordi vi satsede, men vi havde selvtillid nok til at satse, og ville hellere tabe med syv end med to efter at have prøvet noget, siger Houmark, som medgiver, at FHK fik skudt Svend Rughave på landsholdet. Lemvig-keeperen endte med en redningsprocent på 46,51 % efter 20 redninger.

– Ja, vi tabte til os selv på de afslutninger og tabte på ikke at putte bolden i kassen. Over sæsonen har vi været gode til det, men ikke i dag, siger Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

I sæsonens løb har FHK vundet over mandskaber som Bjerringbro-Silkeborg, Skanderborg Aarhus og TTH Holstebro, og derfor var det ikke forventet med et nederlag til Lemvig-Thyborøn.

– Man kan sige, at det er ærgerligt og træls at tabe. Jeg tænker, at vi er bedre end Lemvig, men det var vi ikke i dag. Langtfra endda. Vi skal kigge på , hvordan vi finder det spil frem vi har været gode til. Det er træls at tabe til hold, som vi synes vi skal vinde over, siger Jesper Houmark.

adp-as.dk

Efter sådan et nederlag kan det derfor virkelig paradoksalt, at FHK’s næste modstander er Aalborg.

– Ja, men tror jeg godt, vi kan vinde. Alle kampe vi går ind til kan vi vinde, og vi kan tabe på en dårlig dag også, slutter Houmark.