FHK-træner Jesper Houmark vil slutte sæsonen godt af med gode præstationer på hjemmebane. Det skal starte mod Randers HH søndag aften.

Efter en skidt periode kom FHK igen på sejrskurs på udebane mod HØJ med en sejr på 30-22.

“Vi spillede en rigtig god kamp mod HØJ, hvor vi forhåbentligt fik startet en rigtig god afslutning på sæsonen. I den første kamp mod Randers på udebane fi kvm uafgjort og der lykkedes vi med mange af de samme ting, som mod HØJ. Vi spillede rigtig godt defensivt og offensivt kørte det også godt. Det er de samme dyder vi skal finde frem igen mod Randers,” siger Jesper Houmark til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Vi har arbejdet rigtig hårdt i den seneste tid på at vende den dårlige stime, og det var derfor glædeligt, at vi fik spillet sådan en kamp, som vi gjorde mod HØJ. Nu gælder det bare om at tage det med på hjemmebane, hvor vi ikke har spillet op til det forventede i denne sæson. Vi har gjort det bedre på udebane end på hjemmebane, og vi skylder derfor vores trofaste publikum at levere en god præstation på hjemmebanen, som er vores fundament.”

Randers er forud for kampen på andenpladsen, og ser ud til at skulle ud i oprykningskampe om en ligaplads. Derfor bliver det ikke nogen nem opgave, der venter Houmarks tropper.

“Det bliver ikke nemt for os mod Randers, som ikke har tabt efter jul, hvor de har spillet på et rigtig højt niveau. Jeg håber, at vi i vores sidste to hjemmekampe i turneringen kan stikke en kæp i hjulet på både Randers og Lemvig. Det vil give os et rigtig godt afsæt til næste sæson,” lyder ordene fra Jesper Houmark, der melder om han sender samme trup i aktion, som det var tilfældet i opgøret mod HØJ i sidste weekend.

Der er kampstart mellem FHK og Randers søndag aften klokken 18:00.