På søndag drager FHK til Ringsted, hvor modstanderne er TMS Ringsted – eller Cirkus Dalmose. Det er en optimistisk FHK træner vi fangede til sidste træning inden den vigtige kamp.

Det er en svær udebanekamp der venter for Jesper Houmark og FHK mandskabet. Modstanderne fra TMS Ringsted ligger nr. 1 i 1. division, hvor FHK mandskabet lige nu indtager en 6. plads.

Det er da også en FHK træner der lægger favoritværdigheden over på Christian Dalmoses Ringsted mandskab:

“Ringsted har 8 sejre på 8 hjemmekampe, så det bliver en svær opgave. De må tilskrives favoritværdigheden, men vi vil da gerne være de første til at tage en sejr i Ringsted”

Det er et Fredericia mandskab der hev en sejr hjem i den seneste kamp mod Otterup, og spillede en flot 2. halvleg mod Team Sydhavsøerne. Det er de seneste 3 halvlege træner Jesper Houmark tager med videre:

“Vi har spillet tre rigtig flotte halvlege, som vi skal tage med videre. Vi skal prøve at bringe fight og energi ind i kampen, som vi har haft succes med tidligere”

Jimmi Elmgaard er tvivlsom

Det er dog et FHK mandskab, der med stor sandsynlighed stiller uden forsvarskumtappen Jimmi Elmgaard:

“Jimmi slog sig lidt i søndags, så han er også tvivlsom til weekendens kamp. Det har været en hård uge for ham, hvor vi har prøvet at få ham klar. Men som det ser ud nu, er han nok ikke med i weekendens kamp” lyder det fra Jesper Houmark.

Der var gang i fredagens træning.
Foto: Magnus Niels Runge Madsen, Fredericia Avisen

Dog kan vi berette om, at Jimmi Elmgaard indgik i fredagens træning, hvor formålet var at få de sidste detaljer på plads omkring forsvaret forud for kampen mod TMS Ringsted.

Det er også forsvaret der synes at være det vigtigste fokuspunkt i kampen mod rækkens nr. 1. I fredagens træning var der stort fokus på aftalerne i det solide FHK forsvar. Især samarbejdet omkring stregen var fokus forud for kampen mod TMS Ringsted, der har en meget bevægelig stregspiller.

Kampen bliver spillet søndag kl. 15 i Dansk Kabel TV Arena i Ringsted.