Fredericia Håndboldklub møder lørdag Frederikshavn på udebane, og der skal fredericianerne op i et andet gear, end det var tilfældet mod Køge Håndbold.

FHK-lejren skal hanke op i sig selv. Det er der en bevidsthed om fra både spillerne og trænernes side, efter indsatsen i Køge, der rakte til sejr, men det var med lodder og trisser, og ikke med det spil, som der kan forventes af et mandskab af FHKs kaliber.

Frederikshavn er en anden størrelse end Køge, og derfor påpeger cheftræner Jesper Houmark også, at niveauet skal hæves til udekampen i det nordjyske.

“Vi skal op i et helt andet gear, end vi var i Køge. Det er jeg heller ikke i tvivl om vi kommer, og vi har haft gode træningspas i løbet af ugen, hvor man kan mære en ærgerrighed fra spillerne. Det er også ganske enkelt, spiller vi som mod Køge, så taber vi til Frederikshavn, så vi skal op i et helt andet gear,” siger Houmark til Fredericia AVISEN.

Det var særligt angrebsmæssigt, at FHK var i problemer i Køge, og det har også været et tema i løbet af ugen.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

“Vi er, som i de andre uger, i gang med at optimere vores angrebsspil, som vi skal have lagt lidt om efter Frederik Krarups skade. Det går bedre og bedre med at få spillet Peter Nielsen ind på holdet, og han leverede også en god indsats i Køge. Nu skal vi bare være skarpere foran mål, når han spiller de andre fri,” fortæller Jesper Houmark.

Frederikshavn er placeret på niendepladsen, og har været i 1. division igennem flere sæsoner, og der venter derfor en anden modstand end Køge.

“Frederikshavn har et mere slagkraftigt mandskab end Køge, det er der ingen tvivl om. Vi har mest fokus på os selv, men vi har noteret os, at de blandt andet har en profil i Sebastian Andersen, som gjorde ondt på os i det seneste opgør mod os i sidste sæson,” forklarer Houmark, som også kan se frem til, at der er en busfuld fra HK Ultras afsted:

“Det er altid dejligt med Ultras’ opbakning, og opbakningen bliver særlig vigtig i Frederikshavn, som er et svært sted at spille. Sidste år havde de en fest i Frederikshavn, da vi vandt med 16-28. Så stort bliver det nok ikke denne gang, men vi vil i hvert fald gøre vores til, at Ultras’ opbakning bliver belønnet med en sejr,” lyder det fra Jesper Houmark, som kan berette om, at han stiller med samme trup som i kampen mod Køge.

Der er kampstart mellem Frederikshavn og FHK lørdag klokken 14:30.

skal køre indtil 6.december
Annonce