Selvom FHK her til eftermiddag vandt over HØJ, så føler Cheftræner Jesper Houmark sig bestemt ikke sikker. Tønder tage hjemme imod Skive, en kamp der kan være vigtig for FHK – men Jesper Houmark vil afgøre det selv.

“Det blev en kamp præcis som forventet. Et HØJ-hold der kommer hertil og spiller om at blive nummer 7 eller 8, og derfor bare spiller. Det betyder også at de går fuld maskine ind i kampen, hvilket er meget fedt. De fik en god start, hvor de har returboldene og stolpe ind. Vi kommer til at kaste rigtig mange bolde væk i kontrafasen, hvor vi egentlig kaster dem direkte til HØJ-spillerne”, fortalte Jesper Houmark til Fredericia AVISEN.

“Det bliver sådan en rodet første halvleg, hvor vi laver mange fejl, og de laver mange lette mål på det. Så synes jeg egentlig vi får stabiliseret det til sidst i første halvleg og får kørt en sikker sejr hjem i anden halvleg, selvom cifrene måske ikke viser det”, fortsatte han.

Tønder-Skive – skal du følge med i den?

“Jeg tror ikke jeg kommer til at følge med i den. Der er også Champions League i fjernsynet, det er mere interessant”, sagde Jesper Houmark med et grin.

“Det mest interessante for mig er at HC Odense og Otterup spiller klokken 20 – HC Odense er jo vores næste modstander. Vi koncentrerer os overhovedet ikke om Tønder, selvom det selvfølgelig er dejligt hvis de taber – det kan jeg da også juble lidt over, men vi skal have fire sejre hvis vi skal rykke op”, slutter han.

www.eventc.dkSkal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.