Forside FHK Houmark: Vi skal fortsætte med at have koncentrationen i højsædet

Houmark: Vi skal fortsætte med at have koncentrationen i højsædet

DEL
Foto: Magnus Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionsherrer skal i kamp igen. Det sker i aften i thansen Arena, hvor modstanderne er Odder, hvor cheftræner Jesper Houmark går efter, at mandskabet holder samme koncentration som mod Stoholm.

I søndags vandt FHK i sikker stil 28-19 mod Stoholm, mens Odder var i aktion hjemme i Spektrum mod Otterup, hvor de fik en afklapsning 28-39.

“Det er altid farligt at møde et hold, efter de har fået en snitter. De vil være ekstra opsatte på at vaske pletten væk, og i forvejen har Odder revanche til gode mod os, efter det første opgør. Vi kommer bestemt ikke til at undervurdere Odder, selvom de tabte med 11 til Otterup, og vi vandt det første opgør mod dem. De ligger på en flot fjerdeplads, og i sæsonens løb taget flotte skalpe mod Skive og Team Sydhavsøerne,” siger Jesper Houmark til Fredericia AVISEN.

Tidligere på sæsonen har FHK ikke holdt koncentrationsniveauet i top hele kampen, men det er sket flere gange starten af 2019, startende med kampen mod Randers og senest mod Stoholm.

“Vi skal fortsætte med at have koncentrationen i højsædet. Det var virkelig en disciplineret indsats, som vi leverede mod Stoholm, hvor vi ramte det rette spændingsniveau mod en modstander, der ellers kom med fem sejre i træk. Vi gjorde sådan, at Stoholm ikke fik færden af noget, og det samme skal vi gentage mod Odder,” fortæller Jesper Houmark.

På Odder mandskabet er der flere, der springer i øjnene. Blandt andet den karismatiske assistenttræner Andreas Toudahl og den tidligere FHK’er Jacob Lyhne, men det er dog andre spillere, som FHK skal holde et vågent øje med.
Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

“Deres topscorer Matias Damgaard er rigtig dygtig, og har tidligere gjort ondt på os. Ham har vi selvfølgelig lidt fokus på, men vi har klart mest fokus på os selv, hvor vi igen skal stå solidt i forsvaret og få gang i vores efterhånden veludviklede kontrafase,” forklarer Jesper Houmark.

Kampen mod Odder bliver den første i rækken af nøgleopgør for FHK. Inden for de næste tre uger skal FHK i aktion mod Tønder, Skive og Team Sydhavsøerne.

“Vi har noteret os, at der venter en periode med kampe mod tophold, men alle kampe er vigtige, og vi tager en kamp af gangen, selvom det lyder som en kliché. Alle kampe er lige vigtige, og for os er det underordnet, hvem modstanderne er. Vi går på banen for at vinde alle kampe,” slår Jesper Houmark fast.

Der er kampstart mellem FHK og Odder i thansen Arena klokken 19:30.

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/75792
Køb billet her
DEL