Forside FHK Houmark: Vi sætter en ære i at præstere sådan på hjemmebane

Houmark: Vi sætter en ære i at præstere sådan på hjemmebane

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Jesper Houmark var ovenud tilfreds efter FHKs sejr på 35-25 mod Odder.

“Vi får leveret en fuldt ud disciplineret forsvarsindsats ,og allerede fra første minut sætter vi os på tingene og sætter dem på plads defensivt. Vi holder dem fra at score, så forsøger de at spille 7 mod 6 ,men knækker dem blandt andet ved to mål i tomt mål af Jimmi Andersen,” siger Jesper Houmark og kommer ind på FHKs 2019, hvor modstanderen bliver kørt over i thansen Arena:

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

“Jeg ved ikke, hvad der er sket, men vi er kommet et step længere. Vi havde en del nye spillere, og de er på plads nu, og det betyder, at vi løfter vores spil fra kamp til kamp. Vi sætter en ære i at præstere sådan på hjemmebane i så fantastisk en kulisse,” forklarer Houmark og kommer ind på Frederik Krarups comeback:

“Det var fantastisk. Han spillede en halv times tid, og gjorde det godt. Han har trænet i hele 2019, og i dag var han klar til at blive kastet i kamp,” fortæller Jesper Houmark, der også smed Peter Nielsen ind på hans gamle position som højre fløj:

“Peter var sikker, både på kontra og med en lille isse, så det er vi godt tilfredse med,” lyder det fra Houmark med et smil på læben.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen
DEL