FHK manglede luft, da kampen spidsede til mod Aalborg, og derfor tabte holdet pokalkampen til Aalborg, lød konklusionen fra FHK-træner Jesper Houmark.

Første officielle kamp i 2020/21-sæsonen blev fredag aften spillet i thansen ARENA for FHK’s vedkommende. Aalborg var modstanderen og efter en hæsblæsende start havde FHK armene over hovedet, men holdet endte med at tabe 27-32.

“Vi kom rigtig godt fra start i begge halvlege, men vi manglede energi. Der kunne man godt se, at Mikkelsen og Liaba kun har trænet to gange. Det er ikke for at pive, men det er fakta,” siger Jesper Houmark

Flere gange havde FHK muligheden for at komme tæt på i anden halvleg, men hver gang strammede Aalborg grebet.

“Det er bare en cadeau til dem. Flere gange havde Tellerup også lapperne på, og så gik den ind. Det er sådan noget, der er typisk tophold,” siger Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Hvad havde det gjort af forskel, hvis I var kommet med fuldt mandskab?

“Vi var nok kommet tættere på så, selvom vi er ude i rent gætværk, men omvendt set, så havde Aalborg måske været bedre, hvis de havde haft længere tid til at spille holdet sammen og sådan kan man blive ved,” forklarer Jesper Houmark.

Selvom der kun var 400 tilskuere på lægterne grundet restriktionerne i forbindelse med corona, så var der knald på og det noterede Jesper Houmark sig også.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det

“Det er stadig fedt at spille her. Ultras sørgede for stemningen i en arena, der ikke var tom. Der er stadig knald på, og det glæder vi os over,” slutter Jesper Houmark.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer