Der var en splittet fornemmelse i FHK-lejren efter det uafgjorte opgør mod Nordsjælland.

FHK var i anden halvelgs begyndelse foran med tre mål, og lignede et hold, der havde knækket Nordsjælland, men pludselig var FHK bagud med tre mål og efter en hektisk afslutning endte det hele uafgjort.

“Jeg er skuffet over, at vi ikke rendte af sted med de to point. Vi var foran med tre mål, så sejlede det og vi brændte to straffekast. Vi kom bagud 20-17 og skulle slide os tilbage. Vi kunne være endt med nul point efter den afslutning på kampen,” siger Jesper Houmark til Fredericia AVISEN.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

I slutningen af opgøret kom dommerparret Claus Gramm og Per Olesen i fokus. FHK ville gå i syv mod seks efter en timeout, men det appellerede Nordsjælland for, da de mente der var målkast. Dermed skulle der være en målmand på banen. Dommerparret valgte defor at se video på episoden, selvom reglerne foreskriver, at det ikke er sådan en episode videoproof skal bruges til.

“Dommerne vælger den rigtige beslutning. Det er det vigtigste for håndbolden, at de rigtige beslutninger tages,” siger Jesper Houmark.

Efter 23 minutter fik FHK-anfører Nikolaj Mehl direkte rødt kort, også efter en videoepisode, da han tacklede Kasper Kisum i hovedet.

“Det betød, at vi manglede en playmaker, da Stoklund ikke ramte dagen som mod Kolding, og derfor ville vi gerne have gjort brug af Mehl som afslutning,” konstaterer Jesper Houmark, der sender sine tropper i aktion igen d. 19. februar mod Aalborg.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer