Fredericia HK var foran med tre til pause, men måtte sande et nederlag på 30-22 da kampen blev fløjtet af. Det var derfor en meget skuffet træner der efter kampen talte med Fredericia AVISEN.

https://www.adp-as.dk/

Uden tilskuere, hvordan var det?

“Det tænker jeg egentligt, at det går stærkt før vi vender os til det. Så får vi bragt noget gejst og energi ind, det synes jeg vi gør rigtig fint. Så det synes jeg egentlig vi fandt hurtigt frem til at spille uden. Men vi savnede da tilskuerne”, svarer Houmark.

Første halvleg, foran med 3?

“Jeg synes, at set over de første 45 minutter dækker vi fremragende op. Vi står rigtig godt defensivt, og så får vi bare puttet boldene i kassen når vi har mulighederne – og det var rigtig vigtigt”, forklarer han.

Hvad gik så galt i anden halvleg?

“Jeg synes vi har ti minutter hvor vi slet ikke præsterer. De 10 minutter tager vi vand ind defensivt og vi smider bolde væk ind på vores egen stregspiller rigtig mange gange, hvor vi bare hælder bolden væk. Så brænder vi mange frie chancer, og det straffer SønderjyskE ved at løbe kontra og score nogle sikre mål”, svarer Houmark.

Anden gang med ikke-eksisterende angrebsspil på kort tid?

“Det er jeg helt uenig i. Vores offensiv er meget eksisterende i de første 40 minutter, og vi spiller også de første ti minutter i anden halvleg helt fremragende, men vi putter bare ikke bolden i kassen, så jeg synes egentlig, at vi har ti minutter hvor det ikke lykkes offensivt – og der løber de kontra og får nemme mål. Så bliver det sådan en jagt hvor vi satser lidt til sidst, derfor ender kampen 30-22. Jeg synes vi starter kampen meget fint, og så falder vi helt i niveau i anden halvleg på vores offensive niveau og de frie chancer”, fortæller han.

Lemvig-Thyborøn Håndbold på hjemmebane. Hvad bliver det for en kamp?

“Vi glæder os til at spille endnu engang på hjemmebane. Vi er triste over, at vi ikke kan få vores sædvanlige tilskuere i hallen, for dem ville vi gerne have med, for vi ved det giver os de sidste procent. Men kan vi spille som vi gjorde de første 40-45 minutter, så kan tager vi også to point mod Lemvig”, siger Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer