FHK gik fra at ligne et hold på sejrskurs til at falde sammen i Århus. Det var efterfølgende svært at sætte ord på det kollaps for FHK-træner Jesper Houmark.

Døren var længe lukket til FHK’s omklædningsrum. Der blev talt med alvorsord, og hovedet hang ned ad, da spillere og trænere omsider kom ud.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Skuffelsen havde stadig ikke lagt sig, da vi talte med Jesper Houmark om en kamp, der havde to vidt forskellige halvlege. Fra at have ført 11-15 ved pausen, så tabte FHK 32-25.

»I pausen kunne vi rose vores defensiv især, og vi stod godt, da vi kom ned og stod. Vi lukkede 11 mål ind i første halvleg og 21 i anden halvleg, fordi vi tog meget vand ind. Vi scorede tre mål i det første kvarter af anden halvleg, og i den anden ende væltede målene ind. Alt i alt kan man kun være skuffet og meget ærgerlig over, at vi ikke formår at rejse os og holde de aftaler vi har,« siger Jesper Houmark, der ikke kunne sætte ord på, hvordan man kunne levere en solid første halvleg og gå så meget ned med flaget efterfølgende:

»Hvis jeg viste det, så ville jeg gerne fortælle dig det. I første halvleg lykkedes vi med ting, og havde lidt svært i angrebet, men vi fik bolden i kassen. I anden halvleg gik vi mentalt og fik en lidt opgivende attitude,« forklarer Houmark.

https://www.gfforsikring.dk/gftrekantomraadet

Hvordan rejser I jer inden kampen på fredag mod Skjern?

»Det er ved at kigge på tingene og tale ud om tingene imorgen og mentalt forberede os på en ny kamp, hvor vi har tilskuere i ryggen. Dem kunne vi godt have brugt i dag,« slutter Jesper Houmark.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer