FHK har tabt sæsonens første tre kampe i Herre Håndbold Ligaen, men han tager situationen med ro og hæfter sig ved, at holdet har mødt topklubber i to ud af tre kampe.

I fredags var FHK i aktion i thansen ARENA mod Skjern, men allerede i dag løber de på banen igen efter et let træningspas søndag, som blandt andet blev brugt til at se video.

»Det er et hårdt kampprogram vi har pt., men det er også fedt. Det er sjovt at spille kampe,« indleder Houmark og kommer ind på truppens forfatning:

»Det ser rigtig fint ud. Vi er ved godt mod, og har Jakob Frederiksen der banker på og muligvis skal være med mod TMS Ringsted.«

Det er aldrig sjovt at tabe tre kampe i træk, men Jesper Houmark bemærker ikke, at det er gået udover humøret i truppen.

»De giver den fuld gas, og er helt rolige. Hvis man kigger på de tre nederlag, så er det hold vi tabte til sidste år. Så vi er rolige. Vi synes ikke der er krise, som journalister kører det op til,« forklarer Houmark og slår fast:

»Vi vil gerne slå Ringsted, og det er et hold vi går all-in efter at slå.«

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

TMS Ringsted er nyoprykker, og har ikke hentet de store profiler til siden oprykningen, tværtimod har de mistet flere bærende spillere. Det gælder blandt andet den rutinerede venstre back Michael Riis og playmaker Nicolaj Nørager, der skiftede til FHK. Til gengæld har TMS Ringsted i Christian Dalmose en finurlig træner, der kan finde på lidt af hvert.

»Vi skal løse deres syv mod seks, som de spiller meget af. V skal passe bedre på bolden end vi har gjort på det seneste. Når vi skal i angreb, så skal vi møde et offensivt 3-3 forsvar, og derfor skal vi passe godt på bolden.«

Uvished om Mishels Liaba

I opvarmningen til opgøret mod Skjern kom Mishels Liaba til skade og spillede ikke opgøret. Tilskuerne i thansen ARENA kunne se den norske skytte gå ud i omklædningsrummet til fysioterapeut Flemming Smith. Ifølge TV2 Play, der transmitterede kampen, var det pga. problemer med akilleshælen.

Situationen omkring Mishels Liaba ønsker Jesper Houmark ikke at udtale sig om, men til gengæld vil han gerne røbe, at han igen har både Mikkel Løvkvist, Emil Tellerup og Jimmi Andersen med på bænken.

»Vi prøvede det mod Skjern, og der stod Tellerup en god kamp. Jeg bliver klogere og klogere på alting desto flere kampe, der spilles,« siger Houmark på spørgsmålet om han blev klogere på målmandssituationen efter Skjern-kampen.

https://www.adp-as.dk/

Er TMS Ringsted blevet trætte?

Et af de spørgsmål, der rejser sig før aftenens opgør, er TMS Ringsteds forfatning. TMS spillede i lørdags mod Skanderborg, hvor de tabte med 29-25, og med det i hele taget komprimerende kampprogram vil det ikke være utænkeligt, hvis TMS Ringsted er ramt på fysikken.

»Det kunne man håbe. De spiller ikke så hurtigt og spiller syv mod seks, så det har måske ikke været så hårdt for dem,« forklarer Houmark.

TMS Ringsteds store profil i indledningen af sæsonen har været Morten Jensen. Han har noteret sig for 24 mål på 46 forsøg

»Morten Jensen har nogle gode dage engang imellem og så kan han smække 11 mål ind som mod Skanderborg, og det skal vi forholde os til, men det handler også om at se efter hvordan han har leveret i de første par kampe, hvor han ikke scorede så mange mål og må vi se se, hvilken dag han rammer,« slutter Jesper Houmark

Der er kampsart mellem TMS Ringsted og FHK klokken 20:00. AVISEN liveopdaterer fra opgøret fra klokken 19:45.

Leave a Reply