Fredericia Håndboldklub tabte 26-20 i den første testkamp, som var mod SønderjyskE mandag aften, og her var der særligt udfordringer med at løse sønderjydernes forsvar.

FHK lagde kampen ud med at være bagud 9-3, men endte med at gå til pause 11-12. Efter en fin indledning på anden halvleg gik det ned ad bakke og endte med at tabe 26-20.

“Det var fedt at få lov at komme i gang med at spile kampe også. Det var i en varm hal, hvor SønderjyskE dækkede lidt 5:1 og det var vi ikke kommet til i vores spil og det udfordrer os en del. I første halvleg starter vi skidt, men slutter godt, og i anden halvleg starter vi godt og så falder vi til sidst,” siger Jesper Houmark til Fredericia AVISEN og kommer ind på, hvilke svar han fik i kampen:

“Jeg fik vores nye spillere at se, og fik at se hvilke ting vi skal træne på, og det er helt klart offensivt forsvar, som vi ikke har trænet endnu,” forklarer han.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Trods nederlaget var der flere opløftende præstationer, som Jesper Houmark hæfter sig ved.

“Der var lidt på skift Kasper Young bidrog med gode erobringer, Rune Andersen gjorde de også meget fint,” siger Houmark, som også sendte ros i retning af svenske Victor Skillhammar, der særligt imponerede med hurtigt spil i kontrafasen.

Onsdag sætter FHK kursen mod Sverige, og her skal truppen spilles endnu mere sammen.

“Vi skal blive spillet bedre sammen og lære hinanden bedre at kende med løbemønstrer. Vi har tre kampe i Sverige til at øve os på det,” fortæller Houmark.

FHKs træningskampe i Sverige er mod Hallby, IFK Skövde og Önnereds.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia