FHK vandt på udebane med 30-31 mod TMS Ringsted, og det var især på baggrund af roen spillet, fortæller Jesper Houmark efter opgøret.

Der var jubel til den helt store guld medalje. FHK vandt sæsonens første opgør efter tre nederlag i træk, og derfor var der en lettelsens suk over, at det lykkedes at slå til i den første kamp, hvor holdet på forhånd var udråbt til favorit.

Øllene blev åbnet som det hørte sig til, og efter at have nydt sejrens sødme og rundet TV 2 SPORTS studie talte vi med FHK-træner Jesper Houmark, der var en glad mand.

»Det er rigtig dejligt at få de to point. Vi har hentet på dem , og i dag er det en kamp vi skal vinde og det gjorde vi,« siger Houmark og kom ind på, hvad der særligt lykkedes for FHK:

»Vi besvarede roen, selvom vi haltede lidt i begge ender. Vi holdt fast i de aftalte ting og kom foran med tre til sidst. Det hjalp godt på det og ellers spillede vi generelt fint i angrebet. Vi var kølige til sidst, og så er det fremragende, at Stoklund laver seks på seks straffe.«

https://www.adp-as.dk/

I slutfasen kom Jimmi Andersen ind, selvom Emil Tellerup stod med en redningsprocent på 34. Om det forklarer Jesper Houmark følgende:

»I de sidste fem-seks afslutninger inden vi tog ham ud betød det, at vi skulle lave et skifte. Det lykkedes, da Jimmi havde et par redninger til sidst.«

TMS Ringsted på udebane en mandag aften er ikke nogen nem opgave. Derfor var sejren ekstra sød.

»Ringsted er et svært sted at spille og de har spillet flot i de første tre kampe, og vi vidste, at det ville blve en svær kamp, men vi bevarede roen,« siger Jesper Houmark, der især hæfter sig ved, at Nicolaj Nørager lavede syv mål på ni forsøg:

»Det er rigtig dejligt, at Nørager holder højt niveau fordi vi har været udsat med Rune Andersen og Liaba der ikke har været ude. Nu har vi 14 dages pause, hvor vi kan få folk klar,« udtaler Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Alting var ikke som det plejer, når FHK spiller. HK Ultras var der ikke til at fejre sejren med dem, og så alligevel var der to i hallen, som fik sendt en hilsen hjem til fanklubben.

»Der var to i hallen, der sendte en hilsen fra omklædningsrummet, men jeg er sikker på, at resten sidder derhjemme foran skærmen og har jublet ligeså meget som os,« slutter Jesper Houmark.

Leave a Reply