FHK tager i dag hul på Håndboldligaen. Det sker hjemme i thansen Arena mod sidste sæsons sølvvindere, GOG. Trods det er et storhold, der kommer til Fredericia, tror FHK-træner Jesper Houmark på overraskelsen, hvor publikum kommer til at spille en stor rolle.

Efter at have været i gang i træningslokalet siden d. 22. juli går det endelig løs igen, og det bliver lige på og hårdt for FHK, der skal op mod sidste sæsons DM-sølvvindere fra GOG.

“Vi er klart underdogs i kampen, men vi har en tro på, at vi kan løfte os ti procent med vores hjemmebane, som også kan lægge pres på den unge GOG-trup,” siger Jesper Houmark, der har noteret sig, at GOG har en del skader, men det er ikke noget, som får afgørende indflydelse tror han:

“De har har et meget bredt hold, så jeg tror ikke, at det får den store indflydelse. De har blandt andet Søren Haagen ude, og i stedet har de bare et af verdensstørste målmandstalenter på banen. Vi så, at han gjorde det godt i Super Cuppen,” fortæller Houmark med henvisning til islandske Viktor Gisli Hallgrimsson.

Hvad skal I lykkes med, hvis I skal vinde?

“Det er klart, at vi skal lukke GOG ned på alle parametre og især sørge for, at de ikke får løbet kontra på os, og ellers skal vi vinde målmandskampen,” siger Jesper Houmark, der kan mærke en stor forventningsglæde:

“Både mig selv og hele truppen glæder sig. Den første kamp er noget helt specielt for os, og man kan mærke, at vi har hele byen bag os og det er den førte ligakamp i en del år i Fredericia.”

FHK er en klub med ambitioner, og selvom klubben har status som oprykkerhold, oplever Houmark også, at folk godt er klar over, at det ikke er hvem som helst, der er tilbage i Ligaen.

“Jeg kender flere fra GOG’s hold, og jeg talte med en af dem for en uges tid siden og han omtalte os med meget respekt. Vi er ikke et normalt oprykkerhold, og det kan man godt mærke på folk,” udtaler Jesper Houmark.

FHK og GOG tørner sammen klokken 20:00 i thansen Arena.

https://www.place2live.dk/fredericia/