FHK-træner Jesper Houmark er stolt over det point som FHK sikrede sig efter et drama uden lige mod Ribe-Esbjerg, der måtte se sejren ryge ud af deres hænder i sidste sekund.

FHK smed bolden væk med 30 sekunder igen ved stillingen 28-29, men et helt banepres og en brændt chance gav FHK bolden, og i sidste sekund scorede Kristian Stoklund det forløsende mål til 29-29.

“Vi går op i fjæsset på dem, og så satte de heldigvis deres venstre fløj i en situation, hvor han ikke kunne andet end at afslutte, og så fumler vi lidt med bolden, og så banker Stoklund den ind,” sagde Houmark efter kampen.

FHK førte i det mest af anden halvleg, men kunne have stået med nul point som kampen skred frem. Derfor er Houmark glad for det ene point.

“Som kampen skred frem er det et vundet point, og det er dejligt, og ikke mindst et fortjent point.”

Det uafgjorte resultat kom i kølvandet på, at FHK vandt den første hjemmekamp i sæsonen mod GOG, og Houmark mener, at thansen ARENA er et fort, hvor alle kan tabe i Primo Tours Ligaen.

“Jeg har egentlig hele tiden troet på, at vi kan være med på hjemmebanen, og jeg tror, at når vi er herhjemme er det svært at vinde over os. Vi har kun tabt en kamp her i to år,” forklarer Jesper Houmark.

https://pro-print.dk