Forside FHK Houmark: Det blev stille og rolig cruise control

Houmark: Det blev stille og rolig cruise control

DEL
Houmark
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen.

Jesper Houmark var godt tilfreds med at få brugt bredden i dagens storsejr mod FIF.

Fra start trak FHK fra. FIF tog deres anden timeout ved stillingen 12-3, men FHK endte alligevel med at gå til pause foran 17-6. Efter at have skiftet godt og grundigt ud endte det med en sikker FHK-sejr på 29-19.

“Vi grundlægger sejren i første halvleg på at være koncentreret på et rigtig højt niveau, særligt defensivt. Jimmi Andersen stod fremragende, særligt i første halvleg og så løber vi dem over. I anden halvleg blev det stille og rolig cruise control,” siger Jesper Houmark til Fredericia Avisen.

Foran med elleve mål ved pausen var der ikke meget at forbedre for FHK i anden halvleg.

“Vi skulle holde skruen i vandet, og prøve på at se, om vi kunne holde fokus. Vi mistede lidt fokus på frie afslutninger, og brænder lidt for meget. Ellers havde vi også vundet anden halvleg med 5-6 stykker, og det skyldte vi måske også at gøre, men det er fint det her. Det er helt okay at vinde kampen med ti mål, og ikke mindst fik vi spillet rigtig bredt,” fortæller Jesper Houmark.

Til dagens kamp var uden de to normale højre backs Jakob Mikkelsen og Peter Nielsen. Derfor fik Kasper Young chancen på højre back og kvitterede med seks mål.

“Kasper Young lavede fire ud af de første seks mål, så det endte jo også med, at de blev nødt til at mandsopdække ham, så det var rigtig fint,” forklarer Jesper Houmark, der især fik sparet på bærende kræfter som Jimmi Elmgaard, Kasper “Foder” Nielsen og Frederik Krarup:

“Vi har en rigtig hård uge foran os med kamp på lørdag og har så haft en sen søndags kamp, så det var rigtig vigtigt, at vi fik sparet lidt af de bærende kræfter,” lyder det fra FHK-træneren, der sender sit hold i kamp igen på lørdag mod Team Sydhavsøerne på udebane.

Netop til kampen mod Team Sydhavsøerne på lørdag arrangerer HK Ultras bustur. Det koster 75 kr. at komme med for ikke-medlemmer, mens det koster 50 kr. for medlemmer. Afgang er klokken 11:15 fra Fredericia Banegård. Tilmelding sker til Per Fuglsang på 28 68 23 60.