Onsdag den 2. september spiller FHK hjemme i den første ligakamp i seks måneder. Det bliver på en noget anden måde end normalt, men alligvel glæder Cheftræner Jesper Houmark sig til at komme i gang igen.

“I vores træningskampe har vi arbejdet med mange ting. Hvis vi kan etablere nogle af vores defensive kvaliteter og blive skarpere i vores angrebsspil, så ser det godt ud,” siger Jesper Houmark og fortsætter:

“Vi glæder os helt vildt til at starte igen. Vi har ventet seks måneder på at spille en håndboldligakamp. Det er jo længere tid end, vi ventede, da vi rykkede op i ligaen sidste år.” 

Hvordan vil I spille i år som hold? 

“Vi prøver igen at finde en identitet, hvor vi netop spiller som et hold. Vi vil gerne spille “der-ud-ad”, men på det område har vi nogle ting at forbedre frem mod BSH-kampen i thansen ARENA,” svarer Houmark og tilføjer:

“Men derudover vil jeg gerne, at vi spiller som et hold, der bruger hele holdet under kampen. Det gav gode resultater sidste år, og det vil det også gøre i år.”

En del spillere har været ude – hvordan ser det ud op til sæsonopstart? 

“Det ser fint ud. Vi har par stykker, der ikke har været ude, men det er meget normalt i en opstartsperiode. Det er ikke liv og død om at vinde træningskampe, man vil gerne spille godt, men det er ikke det samme som, at alle spillere skal spille, hvis de har lidt småskavanker,” siger Houmark.

Hvad med Mishels Liaba, hvordan det bliver det at få ham i gang? 

“Det bliver godt. Jeg ser frem til, at han kommer mere på banen. Vi har brugt Rune Andersen meget i opstarten, og det er gået godt. Men det er også meget at bære alene, så det bliver godt at få Liaba i spil. Han skyder samtidig lige så hårdt som en hest kan sparke,” siger Houmark og taler om endnu en ny spiller Nicolaj Nørager:

“Nøragers fodskifte er godt. Jeg er helt sikker på, at vi her har en spiller, der vil styrke os i forhold til sidste sæson. Han kan udfordre kanterne, og give nogle spildimensioner, vi ikke har haft før, hvilket vil give plads og muligheder for de øvrige spillere.” 

Hvad med den unge keeper, Mikkel Løvkvist, hvad tilføjer han holdet? 

“Mikkel spillede en god kamp mod SønderjyskE. Som ung spiller kan det gå op og ned. Han tog mange gode nærskud, men manglede lidt på langskudene, men det er klart, at hvis der opstår skader eller i denne tid; Corona, så er det godt, at vi har tre keepere,” fortæller Jesper Houmark. 

Tilskuersituationen bliver noget anderledes i år, hvordan er det? 

“Det er klart, at vi kommer til at savne, at vi ikke har en fyldt hal. Vi har båret mange point hjem i sidste sæson på den stemning, som der var i hallen. Vi må dog finde den gejst og energi som hold i stedet. Desuden er jeg sikker på, at HK Ultras nok skal råbe en halvtom hal op også,” siger Houmark og slutter:

“Det var en fantastisk kamp sidste år hjemme mod GOG, men BSH i ligasæson nummer 2 er noget andet. Det er umuligt at sige, hvordan det ender, men vi vil gøre alt for at denne kamp bliver spændende.”  

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer