Fredericia Håndboldklub startede træningen op igen i mandags, og det var noget, der glædede cheftræner Jesper Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

En sommerpause er altid speciel, men specielt i år, hvor der har været Corona-nedlukning af håndbolden, og gensynsglæden var derfor stor i thansen Arena, hvor FHK trænede i en halv time efter at have styrketrænet i halvanden times tid.

“Vi har glædet os som små drenge til juleaften. Det blev til en halv time, og det var rigtig dejligt,” siger Houmark og kommer ind på spillernes forfatning:

“Vi havde heldigvis set en del af spillerne i slutningen af juni, så vi vidste, at de så okay ud og fysisk var vi ikke i tvivl om det. Det spændende var at se bevægelserne i hallen og hvordan man reagerer på håndboldspillet.”

Hvordan ser opstarten ud for jer?

“Vi bygger mere og mere på, og laver noget socialt, og så sætter vi mere og mere haltid altid på i de kommende uge og har første træningskamp d. 27. juli,” forklarer Jesper Houmark.

https://www.adp-as.dk/

Den første store opgave for FHK bliver d. 14. august, hvor Aalborg Håndbold venter i pokalturneringen.

“Der er lang tid endnu, og det glæder vi os til. Der bliver nok ikke fuld besætning på tilskuerne, men det bliver der på holdkortet og jeg kunne godt have ønsket en anden modstander end dem, men vi er klar til at byde dem op til dans,” slutter Jesper Houmark. 

Leave a Reply