FHK møder i aften Ribe-Esbjerg på udebane, og selvom ingen af holdene har skrabet mange point til sig i indledningen af sæsonen, så er FHK-træner Jesper Houmark ikke i tvivl om, hvem der er mest presset før kampen.

Senest FHK var i aktion var mod Aalborg. Efter et tæt opgør endte fredericianerne med at tabe 33-36, og det spil og den gejst, som blev lagt for dagen, vil FHK tage med videre til dagens kamp.

»Jeg synes, at vi går ind med godt humør efter, at vi i nogen træninger har været god og vi spillet fint mod Aalborg. Vi tror , at vi kan få udbytte mod Ribe-Esbjerg,« siger Jesper Houmark og fortsætter:

»Vi håber og tror på, at vi kan udfordre Ribe-Esbjerg. Det havde vi succes med sidste år, så hvorfor ikke gøre det igen?«

Ribe-Esbjerg havde en bred trup i den forgangne sæson, men op til denne sæson er der skiftet ud. Det har betydet, at bredden er blevet mindre.

»De har fået en forstærkning på stregen og fået Jonas Larholm ind, som er en spilstyre der er god 7 mod 6, men så har de ikke så meget bredde mere. De spiller langsommere, men vil stadig gerne løbe første kontraen,« forklarer Jesper Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Sæsonen igennem har FHK været plaget af skader, men det lysner på den front.

»Det bliver bedre og bedre. Liaba er begyndt at træne med, og det er en fornøjelse. Det tegner rigtig godt så,« siger Jesper Houmark og oplyser, at Mishels Liaba er i spil til hjemmekampen mod Mors-Thy d. 18. oktober.

Den forøgede bredde har hjulpet FHK. Blandt andet betyder det meget, at eksempelvis Rune Andersen er kommet i omdrejninger igen.

»Det er tydeligt at se i Aalborg-kampen, at når vi kan skifte og bruge hele holdet, så er det vores styrke. Når vi kan det, fordi alle er klar, så øger det vores chancer for point,« siger Jesper Houmark. 

Forud for opgøret er FHK noteret for to point og er på 12. pladsen. Lige foran på 11. pladsen er Ribe-Esbjerg med tre point, og det er derfor to pressede mandskaber pointmæssigt.

»VI vil utrolig gerne have to point, men Ribe-Esbjerg er mere presset, da de skal i slutspillet. Taber de, så er de endnu mere presset over at tabe endnu en hjemmekamp,« siger Jesper Houmark.

Der er kampstart mellem Ribe-Esbjerg og FHK klokken 18:30 i Blue Water Dokken i Esbjerg.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer