FHK-træner Jesper Houmark så en opløftende præstation fra sit hold i nederlaget til Skjern, og hæfter sig ved den spillemæssige fremgang.

https://www.adp-as.dk/

Tre kampe og tre nederlag. Det er status for FHK i Herre Håndbold Ligaen, efter at det fredag aften blev på et nederlag til Skjern, der rejste hjem med en sejr på 31-35.

»Det er hårdt at tabe håndboldkampe, men Skjern er også et godt mandskab. Vi er med hele kampen igennem ,men mangler at putte bolden i kassen og få styr på defensiven i starten af anden halvleg,« siger Houmark, der ikke lader sig gå på af de tre nederlag:

»Hvis vi kigger på modstanderne var det også nogen vi tabte til sidst år. Jeg var skuffet efter århus, men i dag præsterede vi og så skal pointene nok komme,« forklarer FHK-træneren.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FHK startede opgøret med unge Mikkel Løvkvist, der fik ligadebut efter slet ikke at have været med i kamptruppen til de to foregående ligakampe, men det er ikke noget Jesper Houmark fortryder.

»Det er meget nemt at være bagklog, at han ikke skulle starte. Vi havde truffet valget inden, og det er sådan det er. Hvis man skal lave en ændring, så nytter det ikke at lave mere af den samme skuffe. Vi ville have rystet posen,« siger han.

FHK lukkede for tredje gang i sæsonen ud af lige så mange mulige over 32 mål ind. Spørgsmålet er om FHK kan forvente at vinde næste kamp mod TMS Ringsted, hvis den tendens fortsætter?

»Ja, det kunne vi sagtens gøre. Det er ikke antallet af mål, det er antallet af angreb g procenterne, der er tællende,« forklarer Houmark, der ikke vil komme ind på, om han vil være skuffet hvis FHK fortsat er noteret for nul point mandag aften i Ringsted:

»Det ved jeg ikke. Det må vi se på mandag. Vi glæder os til at spille i Ringsted på mandag,« fortæller Jesper Houmark.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer