Det var ikke til at mærke, at der pga. Covid-19 er tilskuerrestriktioner. Taget var ved at lette, da FHK vandt 36-35 mod Århus, og særligt i en hektisk fase af kampen gjorde tilskuerne en forskel, fortæller FHK-træner Jesper Houmark.

Jublen var ikke til at tage fejl. FHK havde ikke spillet en prangende første halvleg, og var undervejs bagud med fire mål, men i anden halvleg blev skuden vendt og FHK kunne række armene i vejret efter de 2×30 minutter.

»Vi var hulens effektive, og scorede, når vi fik chancen. Vi producerede et godt angrebsspil og var tålmodige,« siger Jesper Houmark.

http://adp-as.dk

I første halvleg kørte spillet ikke på skinner, men FHK-bænken bevarede hovedet koldt og tog ikke timeout. Det var dog ikke helt planen ikke at trykke på timeoutbufferen.

»Der er to gange, hvor Erik Veje (Århus’ træner, red) tog en for os. Vi havde aftalt det, så hvad det angår var det svært at tage en lige efter, da vi havde ændret ret vi skulle. Til gengæld tog vi to i anden halvleg,« fortæller Jesper Houmark, der var meget hæs efter kampen, hvor han fik råbt en del:

»Der blev råbt lidt på situationer i undertallet, vi startede godt i det , men derfra lykkedes århus med at score,« siger Jesper Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Den helt store FHK-helt blev Anders Kragh Martinusen med tolv rene scoringer. På tilskuerpladserne kunne man drage paralleller til den gamle målkonge, Micke Næsby, der blandt andet i en kamp blev noteret for 18 mål på 24 forsøg.

»Jeg er glad for , at det var Anders og ikke Næsby, da han ikke havde lavet så mange mål som Anders i dag. Anders spiller fremragende og det var fortjent, at det var ham der lukkede kampen,« forklarer Houmark med henvisning til, at Micke Næsby forlængst er pensioneret håndboldspiller på højeste plan.

For uden en taktiskændring med at smide Kasper Young frem i et offensivt forsvar, så mener Houmark, at thansen ARENA, der kogte, var med til at vende kampen.

 »Det der er mest fedt, da der kommer tvivlskendelser, der gik Århus’ vej, så kom folk op at køre. Vi var bagud 23-25 og førte pludselig 27-25, fordi hele hallen koger og det er med til at hive de to point hjem,« siger Jesper Houmark.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer