FHK-træner Jesper Houmark mener, at FHK skulle have haft point ud af opgøret mod TTH Holstebro, som holdet tabte 33-35.

FHK var foran 18-15 ved pausen, men et succesfuldt syv mod seks-spil i anden halvleg lykkedes det TTH Holstebro for alvor at få hul på bylden. Samtidig begyndte FHK at brænde angrebsmæssigt, og det gjorde udslaget i sidste ende.

»Først og fremmest er jeg ekstrem ærgerlig over, at vi ikke fik point. VI var mindst ligeså gode som TTH, men i anden halvleg lykkedes vi ikke defensivt og fik ikke redninger, og det fik stor indflydelse,« siger Houmark.

FHK lavede trods afbrændere angrebsmæssigt 33 mål. Det giver som regel en sejr, og det medgiver Houmark.

»Jo, det burde det. TTH scorer altid 32-33 mål i snit og vi lukkede 35 ind, så det bliver for mange. Det er to hold der vil løbe, og det resulterer i mange mål,« fortæller Houmark, der pga. mange udvisninger ikke mener, at FHK fik det flow, som holdet gerne ville have:

»Vi fik aldrig en rytme i kampen , og derfor kan vi ikke lykkedes helt. Kampen lå i en slags frustrationsfase, da vi lavede personlige fejl på skift, og det straffede TTH kynisk i anden halvleg. I første halvleg havde vi mere heldet på vores side,« siger Jesper Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Halvanden times tid før kampstart farede Mishels Liaba ud af thansen ARENA. Det skyldes, at hans kæreste var gået i fødsel. Spørgsmålet var om FHK havde vundet med nordmanden på banen?

»Det ved jeg ikke. Det kunne have bragt andet ind, og det kunne måske have hjulpet defensivt, da han ikke kunne have gjort det dårligere der, da vi ikke dækkede godt op,« fortæller Jesper Houmark.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer