Århus vandt med 26-25 mod FHK, og selvom det strålede ud af FHK, at holdet gerne ville vinde, var det en afslappet FHK-træner i form af Jesper Houmark efter opgøret.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FHK lignede længe et hold, der ville rejse fra Århus med et nederlag. Holdet var bagud 22-18, men fik kæmpet sig tilbage og kom i front, men efter en hektisk slutfase blev det til et nederlag på 26-25.

“Jeg så en kamp, hvor vi var ude at prøve en masse forskellige ting. Vi kommer fra nogle dage, hvor vi ikke har trænet i hallen, da vi har haft test og team building, og  derfor havde vi lidt rust i enkelte situationer. Vi eksperimenterede og til sidst blev det en målmandsduel mellem Tellerup og Bonde,” siger Jesper Houmark og kommer ind på, om han er skuffet over nederlaget:

“Jeg er overhovedet ikke skuffet. Jeg er bedøvemde ligeglade med, at vi tabte. Selvfølgelige vil man vinde, men der kan ikke frembringes et sekunds skuffelse fra mig,” siger Houmark, der til gengæld lovpriser Emil Tellerups indhop i de sidste 20 minutter:

“Han leverer en virkelig flot præstation, og det er sådan noget jeg hæfter mig ved. Ting i spillet kan skuffe mig, fx at de lavede mange indspil,” siger Houmark.

https://www.adp-as.dk/

Allerede tirsdag skal FHK i ilden igen. HC Midtjylland vinder i thansen ARENA, og den kamp havde til hensigt at FHK skulle spille med andre spillere end i dag, men sådan bliver det ikke.

“Der har været mange overvejelser bag. Vi havde tænkt over at bruge to forskellige hold, men vi har været uheldige med vridskader og en brækket lille tå, og mange mærkelige småting. Det har vi derfor ikke trup til. Derfor holder tanken ikke helt vand,” slutter Jesper Houmark.

Leave a Reply