FHK håbede at give BSH hårdere kamp til stregen, men efter kampen var FHK-træner Jesper Houmark heller ikke sen til at erkende, at midtjyderne leverede en stærk præstation.

https://www.adp-as.dk/

34-39 viste måltavlen efter kampen i BSH’s favør. Det var nogen utraditionelle cifre, som Jesper Houmark gjorde status på.

“Vi møder et utrolig skarpt hold. De straffer os på alt. Vi prøver mange ting defensivt, og dækker 6:0, 5:1 og mandsopdækker. Jeg må klappe af, at BSH løser samtlige ting, som vi forsøger,” siger Houmark, der til gengæld glæder sig over, at det hurtige spil sad i skabet fra dag et:

“Det er lækkert at se kontraen sidder så godt, men det gør BSH’s også. Det var en kamp med meget intensitet og meget hurtigt spil ,og måske til tider lidt for hurtige beslutninger af os op ad banen,” forklarer Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Allerede midtvejs i første halvleg trak BSH fra, og det ærgrer FHK-lejren sig over.

“Jeg er ærgerlig over, at vi ikke kan give dem mere modstand defensivt, men jeg må sige, at jeg ikke kan ærgre mig maks , fordi det er et hold, der er bedre end os,” siger Jesper Houmark.

Næste gang FHK skal i kamp er på tirsdag mod Århus, og den kamp rangerer højere for FHK.

“Det er en kamp der er meget vigtigere, da de er i samme lag som os. Vi er ikke så tæt på BSH som vi håbede, men det er vi forhåbentligt mod Århus,” fortæller FHK-træneren.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer