Forside FHK Houmark hylder Frederiksen og Nielsen: Snuhed kommer man langt med

Houmark hylder Frederiksen og Nielsen: Snuhed kommer man langt med

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

FHK-træner Jesper Houmark var under pres undervejs, da fredericianerne sejrede med 25-30 ude mod Frederikshavn. FHK holdt hovedet koldt, og endte med at vinde, efter en stor anden halvleg af Jakob Frederiksen og Peter Nielsen.

FHK var i store vanskeligheder undervejs, men i anden halvleg kom FHK med en gejst fra en anden verden, og endte med at hive en sikker sejr hjem.

“Jeg er glad for, at vi bliver ved med at vinde håndboldkampe. Første halvleg skulle vi bruge på at indstille os på deres 3:3-forsvar, og vi vinder anden halvleg med syv mål,” siger Jesper Houmark til Fredericia AVISEN og kommer ind på, hvad der blev snakket om i pausen:

“Vi snakkede med at blive ved med at bearbejde deres forsvar og holde gang i boldene, og bevare roen. Frederiskhavn var gode til stresse os op, men da vi faldt ned, koncentrede vi os om selv,” fortæller Houmark, der også nød opbakningen i hallen, som var med til opildne holdet:

“Det er altid, når der er god stemning, og det fik hele holdet op og det var vigtigt i dag,” forklarer han.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

I slutningen af første halvleg kom Peter Nielsen ind. Han endte med at banke fire mål i kassen, og lavede et tilsvarende antal assists, og ved siden af sig på højre fløj havde Nielsen også en sikker spiller i form af Jakob Frederiksen, der blev delt topscorer med seks mål efter en stor anden halvleg.

“De to spiller en fasntasisk anden halvleg i angrebet, og er med til at splitte det her forsvar ad med forskellige ryk og det var tilfredsstillende. Snuhed kommer man langt med,” lyder det fra Jesper Houmark.

Se hele indslaget med Houmark her:

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce