FHK spiller i den her uge deres to sidste testkamp. Forud for dem gør cheftræner Jesper Houmark status på hvor FHK står, og fortæller hvad fokus er i den kommende tid.

FHK startede træningen op d. 22. juli, og har siden da spillet fem testkampe.

“Vi har selvfølgelig klart flyttet os siden den første træning og frem til nu. Især efter træningslejren flyttede vi os – vi fik en masse ting med os derfra. Nu er vi begyndt at lægge lag på for alvor i angresspillet og finpudser detaljer,” siger Jesper Houmark.

I denne uge venter FHKs to sidste testkampe mod Århus og BSV før det går løs mod GOG d. 2. september i ligapremieren.

“Det bliver en test af, hvor vi for alvor står, når vi møder to gode ligahold. De ting vi har arbejdet med angrebsmæssigt skal vi finpudse endnu mere og så skal vi fortsætte med at dele øretæver ud defensivt,” fortæller Houmark, der forklarer hvorfor den sidste træningskamp er allerede to uger før ligapremieren:

“Vi står med den udfordring, at hvis vi skulle møde en anden kvalitetsmodstander, så spiller de fleste hold pokalkamp i ugen op til sæsonstarten. Det er svært at finde en modstander, der vil være god nok til os. Det betyder, at vi kan restituere lidt og så give den fuld gas i træningsugen op mod GOG-kampen,” slutter Jesper Houmark.

Den første af de to træningskamp finder sted i aften klokken 19:00 mod Århus i thansen Arena. Den anden kamp er på onsdag på udebane mod BSV.

http://www.fretri.dk/