FHK scorede med tre sekunder igen mod Lemvig-Thyborøn og sikrede sig uafgjort. Selvom det på papiret ikke betyder det store, så betyder det noget for selvforståelsen i FHK.

FHK var bagud ved pausen mod Lemvig-Thyborøn og i starten af anden halvleg var nordvestjyderne ved at trække fra, men FHK satte et comeback ind og var i front med to mål i slutningen af kampen. Alligevel kom FHK bagud 29-30 inden ,at det lykkedes at putte bolden i kassen til slutresultatet 30-30.

– Jeg synes, at vi i første halvleg havde svært ved at komme hjem og stå i forsvaret. Vi scorede fint med mål, og lukkede efor mange ind, også i tomt mål. Det resulterede i var bagud ved pausen. Vi kom bagud med fem i starten anden halvleg, men så stabiliserede vi defensiven. De gik i 7 mod 6 og det vandt vi, og det var noget ag det vi havde fokus på. Vi straffede dem og førte med to. Til sidst blev det en ekstrem rodet kamp da vi i de sidste ti minutter fik mange udvisninger, siger FHK-træner Jesper Houmark.

http://adp-as.dk

FHK gik fra at være foran 29-27 til at være bagud 29-30 med 54 sekunder tilbage af opgøret. På en scoring tre sekunder før tid fik Martin Bisgaard udlignet .

– Det var forløsende, at den bold blev sat i kassen. Det var klart fortjent, konstaterer Jesper Houmark.

FHK tog til kampen afsked med Jimmi Andersen, Rune Andersen, Jakob Mikkelsen, Mikkel Løvkvist, Mathias Hedegaard og Jesper Lindgren. De tre førstnævnte har spillet i FHK siden 2016, hvor Jesper Houmark også kom til FHK. Derfor betød det noget for træneren, at de fik en god oplevelse at slutte af med i thansen ARENA.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

– Det var fedt for dem at slutte af med point i stedet for et nederlag. Det sætter vi pris på, og de kom ind og præsterede godt, forklarer Houmark.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer