Tirsdag aften skal FHK igen i aktion efter den imponerende sejr på hjemmebane mod lokalrivalerne fra KIF. Nordsjælland er modstanderen, endnu engang et hold der ligger under FHK i tabellen, men netop derfor er det en vigtig kamp. Det gælder om at lægge afstand til 14. pladsen.

“Planen er at få to point. Det er det altid”, indleder Jesper Houmark med et grin, da Fredericia AVISEN fanger ham efter en lørdagstræning med højt humør. 

“Jeg synes altid der er godt humør. I dag var det ikke tasktisk træning, så det var mere løssluppent. Lørdagstræningen er altid med god stemning, fordi folk ikke kommer efter en lang arbejdsdag. Vi starter med fodbold, og det kan de snakke om længe efter”, fortæller Cheftræneren.

Nordsjælland på en tirsdag. En lang tur. Hvordan griber I den an?

“Altså der er jo i virkeligheden ikke nogen ture der er lange, men jo, det er da en af de længste vi har. Det er tidspunktet der er det værste, for det er lige oveni spisetiden. Men det har vi løst. Vi kører i god tid, så holder vi ind på Restaurant Gilleleje Havn og spiser et godt måltid mad. Så på den måde har vi løst det – og så føles turen nok ikke så lang”, svarer Houmark.

Nordsjælland har hentet 4 point i årets to første kampe, inden det senest blev til et nederlag mod topholdet fra TTH Holstebro. “Det er et hold med selvtillid”, forklarer Houmark. 

“Vi skal være forberedte på, at de kommer med stor selvtillid. Forberedt kan man nok ikke være, men vi skal være klar på, at de kommer med alt de har. På den anden side har vi også flere våben med, som ikke var med i vores seneste indbyrdes opgør. Hverken Rasmus Thiemer-Jensen eller Kristian Olsen var med, ligesom Schrøder og Jessen heller ikke var det. Så der kan vi også byde ind med lidt nyt”, siger FHK-træneren før opgøret.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

“Vi skal være klar på at løse både deres 6-0 og 5-1 forsvar. De praktiserer flere forskellige forsvarstyper, så det skal vi være forberedt på. Vi skal også være klar på deres 7-mod-6 spil, men det er jeg ikke så bekymret for. Sidst mod Kolding løste vi det rigtig godt, jeg synes virkelig vi var skarpe. Hvis vi kan fortsætte der, så er jeg ikke nervøs”, fortsætter han.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det

“Der er ingen tvivl om, at det er en meget afgørende kamp for begge parter. Nordsjælland kæmper om ikke at ende på den trælse 14. Plads – og vi søger at lukke den ude definitivt. Hvis vi tager to point, som jo som sagt er planen, så skal vi ikke være bange for den direkte nedrykning. Så kan vi vide os sikre på, at turneringen ikke slutter d. 25. Marts”, slår Houmark fast, inden han supplerer:

“Dermed ikke sagt, at hvis vi taber så ender vi med direkte nedrykning. Det har aldrig været et tema for os. Jeg har hele tiden syntes, at vi er for gode til at ende der, og resultaterne indtil nu bakker op om det”.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer