Jesper Houmark havde lagt op til en revanche for FHK mod Skanderborg. Den fik han efter en flot præstation.

33-28 viste måltavlen efter de 2×30 minutter og efter kampen var talen til spillerne nem for Jesper Houmark.

“Der er store roser til dem. Vi spillede en flot kamp, efter en ellers skidt indledning. Vi fik stabiliseret vores forsvar, og det gav redninger og kontraer. Det gjorde, at stillingen ved pausen var 17-17,” siger Jesper Houmark.

https://midspar.dk/

FHK kom bagud 5-9, og folk i thansen ARENA tænkte “Åh nej, ikke igen” med reference til Århus-kampen i lørdags, men FHK-bænken gik ikke i panik.

“Vi var rolige, men det er rigtigt, at vi kastede bolden væk så det lignede Århus-kampen. Der kom ro på efter et par kontramål. Vi fightede godt og det gjorde, at gjorde vi kom retur i kampen,” siger Houmark, der især fremhæver keeper Jimmi Andersen, men generelt hylder holdpræstationen:

“Mange præsterede godt. Især i anden halvleg dækkede vi godt op, og spillede fremragende i angrebet undtagen i starten. Folk puttede bolden i kassen og især i anden halvleg havde Skanderborg ikke mange redninger.”

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Før kampen var FHK kun et point foran Lemvig-Thyborøn på 12. pladsen, men nu er holdet tre point foran med sejren. Pointforskellen før kampen havde dog ikke fået FHK-træneren til at kigge sig over skulderen.

“Nej, slet ikke. For os handler det om vores eget spil skal fungere,” fortæller Jesper Houmark.

Næste gang FHK løber på banen er mod SønderjyskE på lørdag.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer