Jesper Houmarks FHK-mandskab har håndboldfri i næste uge, og det er med en tom fornemmelse, at han sender mandskabet afsted på en kampfri uge, efter ellers et vildt comeback, der dog “kun” endte med uafgjort mod Frederikshavn.

Bagud 4-11 i første halvleg var det opad bakke for FHK, der dog fik kæmpet sig tilbage i kampen og endte med at spille 25-25.

“Det er en meget mærkelig kamp. Vi spillede forfærdeligt i den første del af kampen, hvor vi slet ikke ramte noget som helst. Scenen skiftede så på flere måder efterfølgende, hvor vi fik ny gejst og faktisk kom op at være foran til sidst, men så endte med at få uafgjort efter en hektisk afslutning,” siger Jesper Houmark til Fredericia AVISEN.

Med hvilken fornemmelse går I nu på “pause” med?

“Det er med en tom fornemmelse, at vi går på en lille kamppause nu. Vi havde sat næsen op efter to point i dag, og jeg forstår simpelthen ikke, hvordan vi igen kan starte sådan ud som vi gjorde,” fortæller Houmark og kommer ind på det røde kort til Kasper “Foder” Nielsen med 13 sekunder igen:

“Hvis der er rødt kort inden for de sidste 30 sekunder, så er der også straffekast, så det i kendelsen er jo rigtig nok. Jeg mener så bare ikke, at det var Foder, der skulle have haft det, hvis det var. Manden har jo blod i hovedet efter duellen, så det var i hvert fald ikke ham, hvis der var rødt kort. Kendelsen skal jo fløjtes inden for et splitsekund, så jeg skal ikke kunne sige, om det var rigtigt med rødt kort, men det var i hvert fald ikke Foder der gjorde det,” udtaler FHK-træneren, der dog ikke vil kaste skylden for pointtabet mod dommerne:

“Vi har selv chancen for at afgøre kampen. Vi brænder flere straffekast og har også 100 %-chancer i slutningen til at afgøre det, så jeg vil ikke stå her og give dommerne skylden,” lyder ordene fra Jesper Houmark.