Forside FHK Houmark efter overraskende nederlag: Det var for ringe

Houmark efter overraskende nederlag: Det var for ringe

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Fredericia Håndboldklub var storfavoritter mod HC Odense, men tabte med 29-24. FHK var undervejs bagud med ti mål, og efter kampen var cheftræner Jesper Houmark ikke sen til at sige, at indsatsen ikke var godkendt.

FHK stod forud for kampen noteret for 38 point mod HC Odenses 12. Det var ikke til at se, da kampen sluttede, idet måltavlen viste 29-24 til HC Odense.

“Vi var der ikke i duellerne, vi vandt ikke noget angrebsmæssigt, vi skød deres keeper på landsholdet, vi lavede nul frikast det første kvarter. Det var mangel på at stå sammen og arbejde for hinanden. I stedet undervurderede vi modstanderen og troede, at vi havde kørt den sikkert hjem på forhånd,” siger Jesper Houmark til Fredericia AVISEN.

Nederlaget til HC Odense er det andet i træk på udebane, og det er ikke bare et nederlag. Det var, ligesom i den seneste udekamp mod Team Sydhavsøerne, et nederlag, der kom efter en kollektiv nedtur.

“Det gør, at vi for alvor er nødt til at evaluere på, hvordan vi går ind til kampene. Det handler om egen præstation fra alle på holdet, inkl. staben,” fortæller Houmark.

FHK var bagud med ti mål, men så kom der en trodseffekt og FHK fik pyntet på stillingen til sidst.

“Det var fordi, at kampen var afgjort, og så spillede vi frit og var ikke tynget af, at vi var bange for at tabe,” forklarer Houmark.

Er I bange for at rykke op?

“Vi vil gerne rykke op, men det ser ud som om, at vi er bange i perioder. Det kunne se ud som om, at vi troede, at vi var rykket op og blev nonchalant,” udtaler Houmark.

Til kampen var der i omegnen af 150-200 FHK-fans på lægterne, som dominerede lydkulissen fuldstændigt i Odense Idrætshal. Det gjorde ondt for FHK-træneren at skuffe dem.

“Det er aldrig sjovt, de fortjente det ikke. Det var åbenbart, hvad vi kunne præstere, det var for ringe,” lyder det fra Jesper Houmark.

FHK er trods nederlaget til HC Odense fortsat på førstepladsen i 1. division.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her
DEL