Fredericia Håndboldklub havde mandag første træningspas efter sommerferien, og efterfølgende sagde cheftræner Jesper Houmark, at træningen handlede om at få gang i rutinerne igen.

Efter træningen var det en tilfreds træner, der svarede på, hvordan det var at se holdet igen.

“Det var rigtig godt efter en velfortjent ferie. Det handlede om at røre bolden igen, og få gang i skuldrene, og så få lidt vendinger på. Vi er klar til at træne for alvor senere på ugen, hvor vi stepper op,” siger Jesper Houmar.

Med til træningen var også FHKs nye spillere Jesper Lindgren, Victor Skillhammar, Kristian Olsen, Mathias Hedegaard og Rasmus Thiemer-Jensen. Mens de fire førstnævnte deltog på fuld skrue, så så Thiemer-Jensen det meste af tiden til fra sidelinjen, da han er skadet.

“Det var dejligt at se de fem nye gutter, og de leverede alle et fint indtryk, og jeg glæder mig til at se dem endnu mere,” forklarer Houmark.

Med tilgangen af Lindgren og Skillhammar er der for første gang i mange år udenlandsk islæt hos FHKs mandskab.

“Det er fedt, at vi får nogle spillere, som er lidt anderledes end den faste danske stil. Det tager selvfølgelig lidt tid at spille dem ind, men jeg er helt sikker på, at de kommer til at bidrage med en hel masse,” siger Houmark og kommer ind på hvad de kan bidrage med:

“Jesper Lindgren er en dygtig forsvarsspiller og har et godt skud og er god især i ankomstfasen. Victor er en stærk mand-mand spiller, og hans fintespil fik vi også set prøver på,” udtaler FHK-træneren.

FHK spiller første træningskamp på mandag mod SønderjyskE.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her