FHK-træner Jesper Houmark mener, at FHK i det store hele var det bedste hold på banen mods Mors-Thy, som endte med at besejre fredericianerne 30-25.

FHK var foran i slutningen af første halvleg, men ved pausen var stillingen 15-15 og det mønster fortsatte i starten af halvleg hvor Mors-Thy fik momentum via store redninger fra Søren Pedersen, der et kvarter inde i anden halvleg kun havde lukket tre mål ind.

– Der er situationer, hvor vi er igennem og der er pres på os, hvor man kan diskutere om der var straffe, men dem brændte vi og der kom de foran med 20-17 og derfra har vi 4-5 100 % chancer og brænder. Vi holdt fokus på, at vi kom til chancerne, men keeperen sprang ud i hovedet på os og så gik bolden ikke i kassen, siger Jesper Houmark.

http://adp-as.dk

Op til opgøret blev Kristian Stoklund skadet, og det kombineret med fraværet af Mishels Liaba gjorde betingelserne svære.

– Mors-Thy er også ramt af skader, men det er svært at erstatte Stoklund, der er nummer et på assists- og topscorerlisten i Fredericia, siger Houmark, som derfor trak et nyt es op ad ærmet:

– Jeg tænkte, hvordan vi skulle spille og kastede Jonas Kruse for løverne, siger Houmark, der noterede sig en god indsats fra U19-spilleren med to mål:

– Det var mega fedt. Jeg var sikker på, at han ville levere og han spillede en felfri kamp, forklarer Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FHK er igang med sin anden sæson i ligaen, og med fraværet af rutinerede kræfter blev det dyre lærepenge.

– Det er det, ja. Det er dyre længe penge at vi er uskarpe og misser, og så straffer Mors os kynisk, slutter Jesper Houmark.

Næste gang FHK løber på banen er på søndag mod SønderjyskE.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer